HİNT ÇİFTİM YUVAYI KURMUYOR

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
HİNT ÇİFTİMİ ALALI 2-3 HAFTA OLDU, YUVAYI KURMUYORLAR FAKAT DİŞİ 2 KERE YEMLİĞE 2 YUMURTA BIRAKTI .. İLKİNİ VE SİMDİKİNİ DE ATTIM. YUVALIKLARI KAPALI HASIR YUVALIK BİLMİYORUM AÇIK YUVALIK MI ALMALIYIM NE YAPMALIYIM ??

ayhandulgar

Takipçi Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
Dülgar
zebralar açık yuvayı pek istemezler mahremiyete önem verirler. Yuvayı erkek kuş örüyo belkide erkeğin fazla kızgınlaşmamıştır. Dişidede kızgınlık yumurtası atmıştır. Çiftleşiyormu kuşların ?

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
cihad kardeşim kafeste ot,kendir gibi yuva yapıcı malzemeler varmı peki ?
benim çiftimde yuvayı ördüler ama bu kezde dur durak bilmeden devam ediyorlar örmeye neredeyse yuvaya girlmeyecek kadar ördüler ve devamda ediyorlar her gece girip beraber uyuyorlar, dişi 2 ayrı kuluçkada toplam 3 yum bıraktı ama hepsi boştu

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
Cihad ERGÜN' Alıntı:
Ağabey olması gerekenler var fakat yine bir şey yok, yuvayı kurmadılar .. Üstüne çıkıp uyuyordu dişi, şimdi ikisi de çıkıyorlar üstüne, olan bu sadece.
yuvayı yüksek bir yere as üstüne çıkamasınlar bazı kuşlar yuvanın üstüne yuva kurmaya çalışırlarmış bi yerde okumuştum

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Hindistan cevizinden yuvalık yap , benim vardı çok seviyorlardı yuvalıklarını :)

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Resminide çektim. Altta ve üstte minik minik havalandırma delikleride açmıştım. İçinide kendim dolduruyordum kuşlar yanlız düzenleme yapıyorldı kafalrına göre :)
Ama artık yok hint bülbülüm.

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Resminide çektim. Altta ve üstte minik minik havalandırma delikleride açmıştım. İçinide kendim dolduruyordum kuşlar yanlız düzenleme yapıyorldı kafalrına göre :)
Ama artık yok hint bülbülüm.

??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? alkisd alkisd alkisd alkisd

Süpermiş :))) Deneyeceğim kısmet olursa :))