HintBülbülü yuvalık

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Bu sistem değilde bir yerde gördüm muhabbet için kullanılan yuvalıklardı ama ufak yapılmış bu boyutta yapılırsa giriş kısmı ufak açılırsa olurmu?

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Benim ispinozlarada hindistan cevizinden yaptım on numara oldu şimdi erkek yuvayi bitirdi. Yumurtaları bekliyorum artik ne zaman yumurtlar bilemiyorum

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Benimkiler hasır yuvalıkları doldurdu ve 2 çifttimde de yumurta var.Ama yavruları takip etmek için dışardan takılan yuvalıklar kullanmak istiyorum kendim marangozdan yaptırabilir miyim?

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Evet boy ve giriş deliğini ispinoza göre ayarlarsanız iyi olacaktır. Salmada üretim nasıl başarılı oldun mu. Han, 2 GR finc yuvası varya la resmini götür ona göre yapsın yada 8,90 - 10 TL arası la onlardan.

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Yakup ÜNAL' Alıntı:
Evet boy ve giriş deliğini ispinoza göre ayarlarsanız iyi olacaktır. Salmada üretim nasıl başarılı oldun mu. Han, 2 GR finc yuvası varya la resmini götür ona göre yapsın yada 8,90 - 10 TL arası la onlardan.
Yarın marangozla konuşacam.Neyi önerirsin abi

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Bu konuyu denemek için ben de 30x30 su kontrasından kafesler yaptım ve dışarıdan 9x9x10 ölçüsünde 4cm giriş deliği olan yuvalık astım. 1 ay bekledim hiç ilgilenmediler.içeriye eski sistem plastik yuvalıklarını (2 adet kanarya yuvalığını top gibi yaparak) astım.2 güne yuvayı örüp hemen yumurtladılar.Belki ağzı geniş ve etrafı bol delikli bi kutu yaparak denemek çözüm olabilir, bi arada onu deneyeceğim.

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Cengiz BASUT' Alıntı:
Bu konuyu denemek için ben de 30x30 su kontrasından kafesler yaptım ve dışarıdan 9x9x10 ölçüsünde 4cm giriş deliği olan yuvalık astım. 1 ay bekledim hiç ilgilenmediler.içeriye eski sistem plastik yuvalıklarını (2 adet kanarya yuvalığını top gibi yaparak) astım.2 güne yuvayı örüp hemen yumurtladılar.Belki ağzı geniş ve etrafı bol delikli bi kutu yaparak denemek çözüm olabilir, bi arada onu deneyeceğim.
Resim ekler misin abi