hırıltı

siyahbeyaz

Üyemiz
Adı
mutlu
Soyadı
avcu
Dişi kuşumda hırıltı var azını sürekli açıp kuyrukda hareketli şekilde nefes alıyor saoğuk algınlığı diycem ama tülerini kabartmıyor ve hareketli ama burnundan hırıltı geliyor akıntı yok göz çevrelerindede birşey yok bitkisel olarak ıhlamur ada çayı su larına kattım ama pek işe yaramadı.

hırıltı,soğuk algınlığı için ne kullanmam gerekiyor?Hastalıklarla ilğili bölümleri okudum ama kuşum tam soğuk alğınlığına yakalanmış durumda değil keyfi eskisine göre az hırıltısı çocuk inlemesi gibi.

Übrahim KANSOY

Yeni Üyemiz
Adı
İbrahim
Soyadı
KANSOY
astım nefes darlığı  rahatsızlığı ilaçları taylan veya tavilin etken maddeleri aynıdır, koruyucu kür olarak 3 gün 1 litre suya bir gramdır, tedavi için 5 gün bir litre suya 2 gramdır
geçmiş olsun

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Bulabilirseniz tylan isimli ilaç çok faydalıdır yada baytril 2.5 . Bulamazsanız petshoptan aviastım alıp kullanın fazlada gecikmeyin hastalık iyice ilerlemeden Geçmiş olsun

siyahbeyaz

Üyemiz
Adı
mutlu
Soyadı
avcu
Teşekkür ederim. Baytril 2.5, tylan veterinerlerde  vardır umarım sorduğumda bir çok ilaç yok diyorlar yada gittiğim veterinerlere kanatlı hayvan götürülmüyor oyüzden ya bilmiyorlar yada gerçekten yok.

Bu ilaçların fiyatı nedir acaba ikisinide bulundurayım.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Mutlu bey tylan pahalı ve gramajı yüksek bi ilaçtır  ufak poşetlerde ayırıp satanlar var ama bulabilirmisiniz bilmem en iyisi baytril 2.5 20 tl yi geçmez fiyatı