Hırsızlara DİKKAT!!!

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Emrah MUSAYIN' Alıntı:
Arife gecesi yeni taşındığım üretimhaneme hırsız girdi.Bursa daki üretici arkadaşlardan ricam kuş alırken veya gittikleri dolaştıkları yerlerde aşağıda fotoğrafı olan kuşları görürlerse haber vermeleridir.Çalınan kuş adeti 7 tane.Olayın sevindiğim noktası sadece 7 tane alıp çıkmaları ama çalınan kuşlar üretimhanemden seçmece alınan kuşlar.kuşların 3 tanesinde bilezik var.2012 yılına ait 16 plakalı 434 nolu üretici bileziği.Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.

http://d1210.hizliresim.com/12/g/dyjpf.jpg
http://d1210.hizliresim.com/12/g/dyjqv.jpg

Takip edeceğim üstad,bilezik no yu not aldım,çok geçmiş olsun.Yanlız sadece 7 kuşun alınmış olması bana biraz şüpheli geldi.Bilmeyen biri girse tamamını götürmesi lazım değil mi?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
çok geçmiş olsun  kardeşim  sen oraya bir alarm sistemi yaptır kapı girişe sensörler konulsun biri adım atınca mahalleyi kaldırır ayağa senide cep telefonundan sistem arar ve haber verir.
böyle sistemlerin tanesini geçen yıl media mark tan 69 tl ye almıştım
kalem pille çalışıyor, harekete duyarlı, tuşa basıp dışarı çıkıyorsunuz, herhangi bir algılama hisettiğinde çihaz bip sesini çıkarıyor eğer 10 saniye içinde şifre girilmezse bangır bangır çalmaya başlıyor, ayrıca önceden not ettiğiniz iki telefon numarasınıda otomatik olarak arayarak, yine sizin önceden kend sesinizle not ettiğiniz kelimeleri telefonun karşısındaki kişiye söylüyor.
örnek olarak,
bu bir bant kaydıdır, şu adresteki evim-iş yerime hırsın veya yabancı kişiler izinsiz girmişlerdir v.s.v.s.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Kanunlar hırsıza hükmetmezse ( caydırıcı cezalar olmazsa ) hırsız kanuna hükmeder. Allah kimseye vermesin.  geçmiş olsun...

E

elaziz2316

Guest
      Emrah, çok çok geçmiş olsun. Allahım bu ve bu işleri yapılan kişlilerin enselerinden belayı eksit etmesin. Bu yoldan elde ettikleri paraları yemeyi de nasip etmesin.

Kuran- Mâide  38 
Erkek hırsız ve kadın hırsızın, yaptıklarından ötürü Allah tarafından ibret verici bir ceza olarak, ellerini kesin. Allah Güçlü'dür, Hakim'dir.

Ver bu cezayı, bakayım bir daha yapabiliyorlar mı? Yapmaya niyeti olanlar da, bu cesareti bulabiliyorlar mı?

hakantoga

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
toğa
abi  geçmiş olsun  vallahi  üzüldüm  ama  berak etme  eninde  sonunda pazara  gelir  onlar veya  kumesleri dolaş petshoplara  haber ver  yapmısındırda  genede  araştır