HIRSIZLIK !!! Ve bir emeğimin bitişi ...

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
çok geçmiş olsun o kuşları getirip yerine koymadan uyuyamasınlar İnşallah

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Allah sabır versin. Benim de korkularım oluyor kuşlarım çalınacak diye bazen rüyalarıma bile giriyor. Bizim burada da birinin başına gelmiş. Bende o günlerde yer kiralamıştım kuşlarıma. Sonradan öğrendim kuşları çalınan kişi benim kuşların ziyaretine gelmiş ev sahbimle birlikte pencereden bakmışlar acaba diye... sizleri çok iyi anlıyorum  insanın emeğinin masraflarının bir anda yok olması çok zor bişey Allah kimsenin başına vermesin. Tekrar üretim düşünürseniz arkadaşlarla birlikte elimizden geleni yapmaya hazırırız tekrar geçmiş olsun.

berebey

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kaymaz
caner foruma pek yazmıyorum ,okudum gerçekten çok üzüldüm,bu dünya kimseye kalmayacağı gibi bu işi yapanlarında yanına kalmaz ..ama bu işi bırakma sevgili kardeşim  bendede 2 çift var yeni başladım..talebin olursa 1 çiftini sana vereyim , yumurtlarsa diğer çiftinde yavrularını vereyim..kalan 1 çift bana yeter elimden gelen budur..

Caner TOPCU

Takipçi Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
TOPCU
berebey' Alıntı:
caner foruma pek yazmıyorum ,okudum gerçekten çok üzüldüm,bu dünya kimseye kalmayacağı gibi bu işi yapanlarında yanına kalmaz ..ama bu işi bırakma sevgili kardeşim  bendede 2 çift var yeni başladım..talebin olursa 1 çiftini sana vereyim , yumurtlarsa diğer çiftinde yavrularını vereyim..kalan 1 çift bana yeter elimden gelen budur..
Murat abi yada kardeşim . Şuan yazarken ne yaşın gözümün önünde nede kendin . Gözüme önüne gelen tek şey ne biliyomusun ? O sıcacık tertemiz düşüncelere sahip kalbin . Allah senden razı olsun .  Sürekli hatırlıyacağım anlardan birini yaşattın . Canım gözüm üstüne sağolasın .

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Büyük geçmiş olsun Allah belalarını versin şerefsizlerin

Şehir dışında bile olsa üretim yaptıgınız yere en yakın kamera bulun inceleyin 10 km ilerde bile olsa bu kamera yinede gidin bakın.

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
kardeşim allahım sabır versin umarım polis ler bu işin üstüne gider ve en yakın zamanda kuşlarına kavulursun