HIRSIZLIK !!! Ve bir emeğimin bitişi ...

uyan group

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
UYAN
Allah hakkında hayırlı olanı versin kardeşim......dedimya bir telefon kadar yakınındayım.

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Geçmiş olsun. Çok üzüldüm .  :-[ Böyle olmasının bir nedenide malesef esnek olan yasalarımız. bunları gördükçe diyorum ki o yapanların keseceksin elini kolunu bak bakalım bir daha yapabiliyor mu. Malesef şeref yoksunları her geçen gün çoğalıyor kim gececek bunun önüne merak diyorum...

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
caner bey eğer üretimhanenize yakın anayol varsa ellerinde kafes olan insanlar mutlaka takılır mobese vs lere böyle sanayi ortası gibi ıssız bi yerde ise  bi yorumda bulunamıcam ama hala çevrede bi meraklı teyze meraklı amca varsa görmüştür hırsızları.umudunuzu sakın kaybetmeyin.mutlaka kendilerini bi yerden ele verirler büyün petshoplara emniyet haber ulaştıabilse en azından orlarda bi yere satmaya kalkarlarken yakalanırlar.üstündeki bileziklerindeki seri numaralar verilirse  bulunur mutlaka ne kadar  büyük şehir olsada çıkar mutlaka umudunuzu kaybetmeyin

maviadam

Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
DURGUT
kardes alan hayrını gormesin acını paylaşıyorum. umarım fazla uzuntun uzerinde kalmaz...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
s.a kardeşim caner  bence BU  İŞİ senın gibi severek yapan etrafına örnek  olan bir muhabbet seven arkadaşımız  asla ve asla ne hevesini nede sevgisini yitirmemeli bence sen bu işi bırakırsan  o  şerefsizleri ikinci kez  mükafatlandırmış olursun  kardeşim  her türlü yanındayız  istanbul bağcılar  göztepedeyim  0506 366 15 13  7*24 çekinmeden arayabilirsin kardeşim sen  kafesleri ayarla  yeni kuşları  buluruz  10  olmazda  7    8  çift olur  demi hem  yavaş  yavaş  büyütürsün  dediğim gibi  sakın ama  sakın  o  şerefsizleri mükafatlandırma  sen  kafesleri ayarla  gerisi  gelir  fakat  haber ver  ayarladığındada  olurmu kardeş  ALLAH A  EMANETSİN KARDEŞİM.........

nuse14

Uzman Üyemiz
Çok üzüldüm ,gerçekten kelimeler yetersiz kalıyor.. Allah sabır versin
Saygılar.+

babadostum

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Yorulmaz
Geçmiş olsun. Hiçbir suç sürekli kapalı kalmıyor ancak zamanda en büyük ilaç. Bir daha böyle kötü olaylarla hiçbir arkadaşımızın karşılaşmaması ve yapan şerefsizleri en kısa sürede bulabilmeniz dileğiyle.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Caner kardeş geçmiş olsun. İnan çok üzüldüm. Harcadığın para değilde verilen emekleri anlıyorum. Bunların bir daha geri gelemeyeceğini de anlıyorum. Ben bu tür bir şey gelmemesi için hem alarm, hem kamera, hem telefon, hemde izleyebilmek için internet, bağlattım. Daha yavru bile almaya başlamadan dünyanın parasını verdim. 2. salmayı dolduracağım kuşların parasını buralara verdim. Şu an 150 çiftim olabilirdi. Bende çok korktuğum için bu tür bir güvenlik uygulaması yaptım.

Caner kardeş tekrar yeniden az da olsa daha sağlam adımlarla başlamanı temenni ederim. Metanetli ol. Dünyada değilsede ahirette günahlarına keffaret olacağını bil. Yılmak en kolayı olur.

Buradan hırsızlara sesleniyorum. Yazık değilmi bu adamın emekleri, paraları. Nasıl hesabını vermeyi düşünüyorsun bunların. Kul hakkını Allah bile afetmiyor. Yakalansan 2 ay hapis yatsanda, ahirette ne söylemeyi planlıyorsun. Suçumu hayatta ödedim mi diyeceksin. Cehennemi garentiye almışsın. En kısa zamanda ne aldıysan geri ver. Allah sana merhamet versin.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Caner bey,yakınlarda mutlaka bir güvenlik kamerası mobese kamerası vardır.Mutlaka sağa sola bakının.Poliste 3-5 sokak ötesinin kamerasıda olsa bakın.Ufakta olsa mutlaka ipucu geçer.
Çok üzücü çok çok.

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
Arkadaşım çok geçmiş olsun bu olayları duymak en can sıkıcı olay
bundan sonra bu tür olayların yaşanmaması dileğiyle...

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Büyük geçmiş olsun Caner çok üzüldüm gerçekten aynı olayı yıllar önce bende yaşamıştım ama kuşları bölgede satmaya çalışırken çevremizin de yardımı ile bulmuştuk.
İnşallah sağ salim bulursun.

E

elaziz2316

Guest
    Çok çok geçmiş olsun. Allah bu ve benzeri olayları bir daha yaşatmaz inşallah.

Bir kimseden haksız olarak alınan bir kuruşu, sahibine geri vermek, yüzlerle lira sadakadan kat kat daha sevaptır. Bir kimse, Peygamberlerin yaptığı ibadetleri yapsa, fakat, üzerinde başkasının bir kuruş hakkı bulunsa, bu bir kuruşu ödemedikçe, Cennete giremez. (Mektubat-ı Rabbani 2/.66, 87)

Kıyamet günü, hak sahibi, hakkından vazgeçmezse, bir dank [yarım gram gümüş] hak için, cemaat ile kılınmış, kabul olmuş yediyüz namazı alınıp, hak sahibine verilecektir. (Dürr-ül-muhtar)

Kul hakkını, Allahü teâlânın hakkından önce ödemek gerekir. Kul hakkı olan günahların affı güç ve azapları daha şiddetlidir. Başkasının hakkını yiyen, hak sahipleri ile helalleşmedikçe affa uğramaz. Yani üzerinde kul veya hayvan hakkı bulunanı Allahü teâlâ affetmez ve bunlar Cehenneme girip, cezalarını çekeceklerdir. (Hadika)

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
    (Üzerinde kul hakkı olan, ölmeden önce ödeyip helalleşsin! Çünkü ahirette altının, malın değeri olmaz. O gün, hak ödeninceye kadar, kendi sevaplarından alınır, sevapları olmazsa, hak sahibinin günahları buna yüklenir.) [Buhari]

(Müflis, şu kimsedir ki, kıyamette, defterinde pek çok namaz, oruç ve zekat sevabı bulunur. Fakat, bazılarına çeşitli yönden zararı dokunmuştur. Sevapları, bu hak sahiplerine dağıtılır. Hakları ödenmeden önce sevapları biterse, hak sahiplerinin günahları, bunun üzerine yükletilip Cehenneme atılır.) [Müslim]

(Kibri, hıyaneti ve kul borcu olmayan mümin, Cennete girer.) [Nesai]

(Kul hakkı, müminin aybı, kusurudur.) [Ebu Nuaym]

Üzerinde kul hakkı bulunanların ruhları Cennete girmez. Salihlerin ruhları kabirlerine gelerek, cesetlerini ziyaret ederler. Vefat eden müminlerin ruhları gelip, dünyada tanıdıklarını sorarlar. (Feraid-ül-fevaid)

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
çok geçmiş olsun.ALLAH sabır versin.siz yakınlarınızla tüm civarlardaki petshoplara bakınız.büyük ihtimalle satış yerlerinde kuşlarınızdan birine yada birkaçına rastlayacaksınızdır.....

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
karahanuzun' Alıntı:
öfkemden ve hiddettimden ne  yazacağımı  bilemiyorum............. :( :mad:    sinirden gözlerim doldu  adi heref  ş..izz  bide  bunun  gibiler  baba  olacak karaktersiz ler.....ALLAH (CC)  BİLDİĞİ  GİBİ YAPSIN VE  AKIL İHSAN ETSİN  EĞER  BU RADA  İSE  BİR AN ONCE YAPTIYI ANLAYIP  CANER  ABİNİN EMEĞİNİ GERİ İADE  EDER..LANETLİYORUZ  BU  YARATIĞI.... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
  +1
çok  terbiyesiz bir olay şiddetle kınıyorum .

ahmgnd

Takipçi Üyemiz
Çok geçmiş olsun caner kareşim .Çok üzüldüm :(  eğer kuşlarında bilezik olan varsa  yaz kardeş buraya    bilgiimiz olur hiç yoktan  rast gelen filan olursa haber verilir.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
HaYLaZzZ' Alıntı:
ne hikmetse ceza almadılar karakol tarafından .
Çok büyük geçmiş olsun...Allah İnşallah cezalarını verecektir...

Hayylaz bey cezaları karakol vermez, cezalar için  devletin savcıları ve hakimleri vardır...