Hobi amaçlı muhabbet üretimi yapmanın yasal sorunu varmı?

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Hobi amaçlı olarak üretim yapmak isteyen kişiye yasal olarak engel bir durum varmı? Orman müdürlüğünün kursuna katılıp sertifika alınması gerekiyormuş bu sertifika sadece petshop açmak için mi gerekli üretim yapmayı da kapsıyor mu?  Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim herkese selamlar

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
ahmeterol' Alıntı:
Hobi amaçlı olarak üretim yapmak isteyen kişiye yasal olarak engel bir durum varmı? Orman müdürlüğünün kursuna katılıp sertifika alınması gerekiyormuş bu sertifika sadece petshop açmak için mi gerekli üretim yapmayı da kapsıyor mu?  Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim herkese selamlar
Hobi amaçlı üretimin herhangi bir yasal yükümlülükleri yok. Fakat dükkan açacaksanız bunun için gerekli izniniz olması gerekli elbetteki

ulas

Üyemiz
Adı
ulaş
Soyadı
inan
+ veteriner hekimimle anlasazmanız gerekmekte+sağlık bakanlığından da izin...

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
BİR BELGE BELEDİYEDEN EV VE SÜS HAYVANLARI SATIŞ YERİ EĞİTİM SEMİNERİ BELGESİ ALIYORSUN BİRDE TARIM İLDEN EV SÜS HAYVANLARI SATIŞ BARINMA ÜRETİM RUHSATI ALIYORSUN FAKAT İŞ YERİ OLARAK ACACAKSAN SİZE YAKIN BİR PETSHOPUN DEPOSU OLARAK GÖSTERE BİLİRSEN HİÇ KİMSEYLE SORUNUN KALMAZ  :)