Güray ÖZKUL' Alıntı:
Yeşil erkek,Gri dişi, ve mavi opal dişi. Gerçekten 3 üde birbirinden iyi kalitede kuşlar hayrını gör abi. Bu işe yeni başladığın için teşvik olarak üst kalitede kuşlar verdim. Şimdi yine bakıyorum resimlere gerçekten başarılı kuşlar olduklarına inanıyorum.Özellikle yeşil erkek ve gri dişinin altından gelecek yavruları merak ediyorum. Ek olarak Mavi opal dişi gerçekten çok başarılı bir dişi. Çoğu erkeği ezecek vasıflarda. Umarım iyi bir erkekle çalışma imkanın olur. Tekrar hayrını görmeni dilerim. İnşallah çıktığın bu yolda başarılı bol bereketli olursun. Senin gibi insanlar bu camiada herzaman olmalıdır.
Saygı ve Sevgilerimle
Eyvallah Güray. Ben de yeni kuşlarımla biraz şekil yapayım dedim

gerçekten evde bakmaya doyamıyor insan. eşlemeler konusunda dediklerini uygulayacağım. Kiminle konuşsam, senin için hep ama hep iyi şeyler duymak çok güzel. Böylesi kepazeliklerin ve sahtekarlıkların yaşandığı bir camiada seni bir şekilde tanımış olmak çok güzel. umarım dostluğumuz da alışverişimiz kadar verimli olur. İyi kuş üretmek bazen sadece maddi imkanlarla mümkün olabiliyor. Yurtdışına gidip parayı bastırıp ondan bundan 20-30 bin euroluk damızlıkları toplayıp burada harika yavrular alabilirsin ama İnsanlık söz konusu olduğu zaman herkes hakettiği muameleyi eninde sonunda görüyor. Gel gör ki, sen hem Emeğini verererk birikimini, zamanını ayırarak bu işte bu ülkede zirveye oturmuşsun, Hem de hepsinden önemlisi, insanlar hep hakkında güzel şeyler söylüyorlar, bu işte; kolay olmuyor. sevgiler Saygılar sana da...