Hobi Amaçlı Üretime Başladım Çok Yakında Dünya Çapında Konuşulacam :)

melihozukaya

Üyemiz
Adı
melih
Soyadı
özükaya
allah utandırmasın, en kısa zamanda fotolarınızı da görmek isteriz..

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
zevkli ama bir okadarda meşakatli bir işe girmiş bulunuyorsunuz .en kısa zamanda bol yavrular alırsın inşallah. ARAMIZA HOŞGELDİN.

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Kafesten, suluktan vb. bahsetmişsin ama yem, mama, vitamin bunlarıda hazırladın mı ? Ve Bilal abinin bana söylediği gibi temizlemek yıkamak pırıl pırıl yapmak hayvanların sağlıklı yaşaması için yeterli değil. Önemli olan dezanfektasyon. Ve bence yaygın görülen hastalıklara karşıda ilaçlarıda hazır etki kuşun rahatsızlandığında anında müdehale edebilesin. Erken teşhis ve tedavi her zaman iyidir. Hayırlısı olsun Gönlünüze göre olur İnşallah.

Murat TÜRK

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRK
İnşallah herşey gönlünüzce olur.Ancak dünya çapında adınızdan bahsedilmesini istiyorsanız önce bir derneğe üye olmanız gerekiyor.Yeni kurulan derneğimize sizide bekleriz.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Bayram AKYILDIZ' Alıntı:
ÖNCELİKLE  HAYIRLI  OLSUN .. :)
İNŞALLAH  BÜYÜK VE TANINMIŞ ÜRETİCİ OLURSUNUZ BİZ DE  SİZİN GİBİ ÜRETİCİLERLE  GRUR  DUYARIZ.. :)
AMA ÜRETİM İŞİ DIŞARIDAN GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ DEĞİL İŞİN İÇİNE  GİRDİKÇE HERGÜN DEĞİŞİK ŞEYLERLE KARŞILAŞACAKSINIZ .
ÜRETİM İŞİ SABIR VE ZAMAN İSTEYEN BİR İŞ BAZEN İSTEMEDEN DE OLSA ÜZÜCÜ OLAYLARLA KARŞILAŞACAKSINIZ İNŞALLAH YILMADAN YOLUNUZA  DEVAM EDERSİNİZ..
BAŞINA  GELEN  HER  İYİ  VE  KÖTÜ OLY OLURSA  BUNLARI DEĞERLENDİRİP ÇÖZÜM ARAYIN HER  OLAY SİZİ TECRÜBE  SAHİBİ YAPAR ...
AZİMLE  EMEK VEREN HER ZAMAN İSTEDİĞİNİ ELDE EDER VE  İŞİNDE  BİR OKADARDA BAŞARILI OLUR..

ALLAH UTANDIRMASIN

SAYGILAR
+1

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
İstanbu Jumbo Üretici adı altında yazdıgım konuda bana şöyle bir mesaj yazmış;

Kutsal SENEKLİOĞLU' Alıntı:
nasıl yani ne demek az bile demiş 250 liradan bahsedıyorsunuz burda bunun neresı az anlayamadım şaka gıbı neye göre kıyaslıyorsunuz da bunu az dıyorsunuz? yabancı kuşlarını 1500 euroya satan kısılerlerlemı.yerli kuş 20 lıra cek holanda vs 30,40  lırayken az iri jumbo 250 :) farka bak..... kurban bayramında 4 kısılık yerli ırk  bır tosuna 3000 lira verecegınıze simental yada hoştayn tosuna o halde 40000 tl (kırkbinlira )  verin aynı şey :)  birde anlayamadıgım konu kuştaki iyi kan :) olaya bak sanki diğer kuşlar kan yerıne murekkep dolasıyor damarlarında.. kötü kuş dıye bır sey yok arkadaslar kötü kan vs bunlar kuşcu bombası kelımeler kötü bakım yaptıktan sonra tabi edilen ıyı kan kötü kan hıkayesı yalan olur şimdi benım besledıgım kuşlarım kansızmı oluyor :) hepsını ac karnına tam kan testı yaptırdım İYİ kandan gelıyorlarmıs
Konu başlığından da  ''Yakında Dünya Çapında Konuşulacam'' demiş. Siz konuşulmak için bu uğurda  çok çalışmanız gerekiyor. Bilip bilmeden daha yolun başında çıkıp bu şekilde cevap verirseniz 2 gün sonra bu hayalinize elvada edersiniz. Öncelikle bir daha yazmadan 2 kere düşünün. Bu konuda size en güzel cevabım  ''BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ''  olmayalım Kutsal Bey.

Yazdıklarınıza bilerek ayrıntılı cevap vermiyorum. Çünkü araştırıp öğrenmeniz gerekiyor.