melihozukaya
Üyemiz
- Adı
- melih
- Soyadı
- özükaya
allah utandırmasın, en kısa zamanda fotolarınızı da görmek isteriz..
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:İlk olarak kıvrık gagalïlar derneğine üye olmalısın.
Muhammet ARIKAN' Alıntı:Allah utandırmasın. Başarılar dilerim.
+1Bayram AKYILDIZ' Alıntı:ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN ..
İNŞALLAH BÜYÜK VE TANINMIŞ ÜRETİCİ OLURSUNUZ BİZ DE SİZİN GİBİ ÜRETİCİLERLE GRUR DUYARIZ..
AMA ÜRETİM İŞİ DIŞARIDAN GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ DEĞİL İŞİN İÇİNE GİRDİKÇE HERGÜN DEĞİŞİK ŞEYLERLE KARŞILAŞACAKSINIZ .
ÜRETİM İŞİ SABIR VE ZAMAN İSTEYEN BİR İŞ BAZEN İSTEMEDEN DE OLSA ÜZÜCÜ OLAYLARLA KARŞILAŞACAKSINIZ İNŞALLAH YILMADAN YOLUNUZA DEVAM EDERSİNİZ..
BAŞINA GELEN HER İYİ VE KÖTÜ OLY OLURSA BUNLARI DEĞERLENDİRİP ÇÖZÜM ARAYIN HER OLAY SİZİ TECRÜBE SAHİBİ YAPAR ...
AZİMLE EMEK VEREN HER ZAMAN İSTEDİĞİNİ ELDE EDER VE İŞİNDE BİR OKADARDA BAŞARILI OLUR..
ALLAH UTANDIRMASIN
SAYGILAR
Konu başlığından da ''Yakında Dünya Çapında Konuşulacam'' demiş. Siz konuşulmak için bu uğurda çok çalışmanız gerekiyor. Bilip bilmeden daha yolun başında çıkıp bu şekilde cevap verirseniz 2 gün sonra bu hayalinize elvada edersiniz. Öncelikle bir daha yazmadan 2 kere düşünün. Bu konuda size en güzel cevabım ''BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ'' olmayalım Kutsal Bey.Kutsal SENEKLİOĞLU' Alıntı:nasıl yani ne demek az bile demiş 250 liradan bahsedıyorsunuz burda bunun neresı az anlayamadım şaka gıbı neye göre kıyaslıyorsunuz da bunu az dıyorsunuz? yabancı kuşlarını 1500 euroya satan kısılerlerlemı.yerli kuş 20 lıra cek holanda vs 30,40 lırayken az iri jumbo 250farka bak..... kurban bayramında 4 kısılık yerli ırk bır tosuna 3000 lira verecegınıze simental yada hoştayn tosuna o halde 40000 tl (kırkbinlira ) verin aynı şey
birde anlayamadıgım konu kuştaki iyi kan
olaya bak sanki diğer kuşlar kan yerıne murekkep dolasıyor damarlarında.. kötü kuş dıye bır sey yok arkadaslar kötü kan vs bunlar kuşcu bombası kelımeler kötü bakım yaptıktan sonra tabi edilen ıyı kan kötü kan hıkayesı yalan olur şimdi benım besledıgım kuşlarım kansızmı oluyor
hepsını ac karnına tam kan testı yaptırdım İYİ kandan gelıyorlarmıs