Hobi olarak beslediğim 2 çiftim. :)

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Değerli üstadlarım bunlarda benim nacizane hobi olarak beslediğim 2 çift kuşum daha önce erkekleri tam tersi şeklinde dişilerin yanındaydı bugün erkekleri birbirleriyle değiştirdim Kemal abimin ve Ali abimin önerisiyle inşAllah böyle bir sonuca varırım MaşAllah'larınızı esirgemeyin. Sevgi ve Saygılarla.

1.çiftim

2.çiftim

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Yavru almanız dileğiyle.Tünekleri tahtalarla değiştirirseniz daha sağlıklı olur. bye

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Allah razı olsun. Sancar abi belki o dişiyi değiştirebilirim geldiğinden beri uyuyor.

E

elaziz2316

Guest
    Maşallah. Kuşlar çok güzeller.İnşallah tez zamanda yumurta ve yavrularını görürsün.

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:
Allah razı olsun. Sancar abi belki o dişiyi değiştirebilirim geldiğinden beri uyuyor.
Kuşlar uzun süredir sende ve dişi geldiği günden beri böyleyse kontrol et, bana da rahatsızlığı var gibi geldi.İshal veya kilo kaybı varmı 

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Gürkan abi bu çiftime fazla olmadıda zaten dişinin bir rahatsızlığı yok gibi sadece çok fazla uyuyor ne yapacağımı bilmiyorum değistirebilirim dişiyi geldiğinden beri uyuyor birde yaşı daha küçük verip eke bir kuş almayı düşünüyorum.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Allah razı olsun. Dişiyi değiştirdim hayırlısı olsun inşAllah.