hobi üretim yapmak istiyorum

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Sayın Ali MARAL,

Bu konuda umarım herşey yolunda gider. Bence 3-4 aylık kuşlarla 2 erkek 2 dişi ile başlayın. Duruma göre hareket edersiniz. Alacağınız arkadaştanda eş beğenmeme durumunda değiştirme garantisi talep edebilirsiniz. Diğer bir alternatif 3-4 aylık damızlıkları kendi kümesinde eş beğendirme yapmaya çalışın. Birbirlerini beğenen çiftleri getirip sizin o güzel boxlarınıza bırakın ve uygun şekilde besleyin.
Boxsınızın bir gözüne yavrular büyüdükçe alabilirsiniz. Zaten 1 hafta biriktirip haftalık satmalısınız diye düşünüyorum. Kısa dönemde 6-8 yavru kuşta sıkıntı olmaz. Tünek sayısını bu dönemde arttırabilirsiniz. Ancak uzun dönem bu kadar sıkışık tutmayın.
3. sorunuzun cevabını aslında 1. sorunun cevabında verdim. Eşleri satın alırken beğendirerek alın ve direkt beraber eş olarak boxlara alın.
4.Eğer çıkan yavrularınızdan kendinize damızlık ayıracaksanız, veya sayı arttırımı yapacaksanız kesinlikle  salma ihtiyacınız var. Ben yine en küçük salmayı Derinlik 60cm, En 120 cm,yükseklik,80 cm olarak öneririm. Hatta çift katlı yaparsanız daha da uygun olur. İkinci gözü dinlendirme, eş beğendirme, yağlanma giderme gibi amaçlarla da kullanabilirsiniz.

Saygılarımla

Ali MARAL

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
MARAL
Ayhan abi teşekkürler.
özelden telefon numaramı yazdım görüşebilirmiyiz.