Sertaç Arslan Üyemiz Katılım 5 Kas 2013 Mesajlar 98 Konum Eskişehir Adı Sertaç Soyadı Arslan 21 Mar 2014 #41 Abi çoğu bitti azı kaldı. Bi organizasyon düzenleyip 4-5 kişi gelicez inşallah
Sertaç Arslan Üyemiz Katılım 5 Kas 2013 Mesajlar 98 Konum Eskişehir Adı Sertaç Soyadı Arslan 21 Mar 2014 #42 Bu arada silikon ledler salmalardan pahallıya gelmistir diye düşünüyorum
L Levent ACAR Uzman Üyemiz Katılım 9 Şub 2014 Mesajlar 725 Konum İstanbul - Maltepe Adı Levent Soyadı ACAR 21 Mar 2014 #43 Sertaç ARSLAN' Alıntı: Abi çoğu bitti azı kaldı. Bi organizasyon düzenleyip 4-5 kişi gelicez inşallah Genişletmek için tıkla ... Beklerim her zaman, önceden haber verin yeter. Sertaç ARSLAN' Alıntı: Bu arada silikon ledler salmalardan pahallıya gelmistir diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Aslında çok değil. Toplam 30m. kablo 2 tane 2A, 1 tane 5A adaptör, 10m. Led birkaç kablo kanalı vs.. 140TL tuttu..
Sertaç ARSLAN' Alıntı: Abi çoğu bitti azı kaldı. Bi organizasyon düzenleyip 4-5 kişi gelicez inşallah Genişletmek için tıkla ... Beklerim her zaman, önceden haber verin yeter. Sertaç ARSLAN' Alıntı: Bu arada silikon ledler salmalardan pahallıya gelmistir diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Aslında çok değil. Toplam 30m. kablo 2 tane 2A, 1 tane 5A adaptör, 10m. Led birkaç kablo kanalı vs.. 140TL tuttu..
L Levent ACAR Uzman Üyemiz Katılım 9 Şub 2014 Mesajlar 725 Konum İstanbul - Maltepe Adı Levent Soyadı ACAR 22 Mar 2014 #44 Salma içi aydınlatma sistemi. Senin baban da mı elektrikçiydi be Levent ACAR..¿ Sıcaklık ve nem çok önemli
Salma içi aydınlatma sistemi. Senin baban da mı elektrikçiydi be Levent ACAR..¿ Sıcaklık ve nem çok önemli
L Levent ACAR Uzman Üyemiz Katılım 9 Şub 2014 Mesajlar 725 Konum İstanbul - Maltepe Adı Levent Soyadı ACAR 25 Mar 2014 #45 Arkadaşlar, Artık Açılışı Yaptm, Hobihaneme Beklerim Her Daim. Konu buradan devam edecek.. ==> http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,30664.0.html
Arkadaşlar, Artık Açılışı Yaptm, Hobihaneme Beklerim Her Daim. Konu buradan devam edecek.. ==> http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,30664.0.html