Hobihanem, Kuşlarım ve Yavruları (İsmail ODLUYURT)

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
    3 çift ile başlayıp 8 çift ile hobi amaçlı üretim yapmayı planlıyorum. Çiftlerim;

-Yeşil Erkek, Beyaz Dişi: 1. Kuluçkası 5 yumurta 5 yavru (Maşallah)
    -Mavi Tepeli Erkek, Sarı-yeşil Dişi: 3. Kuluçkası 7 yumurta, 5 yavru (2 yumurta boş) (Maşallah)
    -Mavi Erkek, Gümüş Kanat Mavi Dişi: Anlaşma aşamasındalar. (Maşallah)
    -2 no'lu çiftimin yavruları (yeşil-sarı 4 adet).

Çıkan/çıkacak yavrulardan 5 çift daha ayarlayıp diğer yavrularımı elden satmayı planlıyorum. Yaklaşık 2 senedir bakıyorum. Artık en azından kendi masraflarını kendileri çıkarsınlar. Değil mi yani?

http://www.izlesene.com/video/muhabbet-kuslarim/5193897

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
İsmail ODLUYURT  abi ben senin bu kafese hayran oluyorum ya varya elime bu dolaplardan geçerse ilk işim kafes yapmak olacak sen bunu çok güzel yaptın kendi emeğin herzaman sana kartşılık verir elindede çok değerli kuşlar var maşallah

E

elaziz2316

Guest
Cihan AYTAN' Alıntı:
İsmail ODLUYURT  abi ben senin bu kafese hayran oluyorum ya varya elime bu dolaplardan geçerse ilk işim kafes yapmak olacak sen bunu çok güzel yaptın kendi emeğin herzaman sana kartşılık verir elindede çok değerli kuşlar var maşallah
    Teşekkürler Cihan. Bu dolap yıllarca kahrımı çekti. İçerisine neler konulmadı ki. Yaklaşık 20 senedir kullanırım. Belki de en hayırlı hali bu hal oldu benim için. Öntelleri de ortadan bölünebilir yaptırdım. İleride bu dolapta 8 çift bakabilirim diye. Yuvaları yandan takılacak şekilde ayarlayarak ortadan da bölüp üretime bu şekilde devam etmek istiyorum. Çıkacak yavrular için de iki kat salma yapabileceğim bir dolabım daha var (suntalam). Onu da yapınca resimlerini sizlerle paylaşırım.