Hobihanem :)

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Sonunda Hobihaneme yaptığım üretim box'ımı dün gece 12de bitirdim :) zorlu oldu fakat hoşuma gitti ve Sizinle paylaşmak istedim.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Emek verilen herşey güzeldir.Hayırlı üretimler.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
doğruları söylemek lazım böyle çok güzel demek doğrumu arkadaşlar ? tam bir fiyasko bu ne böyle ne bir düzen ne bir ahenk baştan savma gelişi güzel birşey olmuş gidip bir kafes alsan daha az masraf yapar enerji harcardın hiç olmamış. üretim açısındanda başarılar dilerim.

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
doğruları söylemek lazım böyle çok güzel demek doğrumu arkadaşlar ? tam bir fiyasko bu ne böyle ne bir düzen ne bir ahenk baştan savma gelişi güzel birşey olmuş gidip bir kafes alsan daha az masraf yapar enerji harcardın hiç olmamış. üretim açısındanda başarılar dilerim.
Doğrudur gelişi güzel oldu Doğrudur belki kafesden daha masraflı oldu fakat ben kendi yaptığım kafeslerde kuşlarımı bakmak istedim onlara verdiğim değeri belkide böyle göstermek istedim. buda benim seçimim. ve bu konuda professional değilim ki ben bu ilk kafes yapımım ve ilk marangoz çalışmam. ne yapmamı bekliyorsunuz ki ? Sonuç olarak kuşlar onun içinde de rahat kafes alsam onun içinde de rahat olacak. Yinede Düşünceniz için çok sağolun.

Yorum yapan diğer herkesede teşekkür ederim.

SALÜM

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİM
Soyadı
DENK
EMEĞE SAYGI  TEBRİK EDERİM İYİ BİR ÇALIŞMA

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
elinize sağlık nihayetinde emek harcamışsınız en iyisini gene siz bilirsiniz hayırlı olsun