HOCALARIM KUŞLARA HANGİ İLAÇ YADA VİTAMİN GEREK

Adı
мυтℓυ
Soyadı
αяѕℓαη∂σgαη
HOCALARIM BEN YENİ KUŞ ALDIM DAHA YENİYİM İNTERNETTEN ARAŞTIRIYORUM.YEMLİGİNE 1 HAFTADA ÇAY KAŞIGI KUŞ KUMU KOYULACAKMIŞ.SULUGUNA BİŞEY KONULACAKMIS UNUTTUM ADINI GAGA TAŞI VAR BENDE HİÇ KULLANDIGI YOK ÖYLECE DURUYOR.

HANGİ VİTAMİNLERİ KULLANMAM LAZIM SÖYLERMİSİNZ. İYİ AKŞAMLAR.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
kuş kumunu yeme karıştırmayın ayrı bir yemliğe koyun o yer istediği zaman. Ben vitamin olarak deep fix multisol koyuyorum kuşun suluğunu 5-6 damla. Gaga taşı bulunsun o kullanır. Siz kalamar kemiğği de alın. Yumurta maması da verin tarifi: Mısır unu, pirinç unu, irmik ve haşlanmış yumurtanın rendelenmiş halini (yarım haşlanmış yumurta rendelenecek ) Havucun çeyreğini rendeleyip karıştırın bunu da başka bir yemliğe koyun verin kafeste en fazla 6 saaat dursun

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
ben vitamin sağlamak için kullanıyorum. şişenin üstünde aynen şöyle yazıyor.
Kullanımı:
Normal zamanlarda destekleyici olarak haftanın 3-4 günü ( ben haftaada 1-2 kez veriyorum ) eksik beslenme ve vitamin eksikliği düşünüldüğü hallerde her gün yarım doldurulmuş suluğa 10 damla.Hastalık durumunda her gün kullanılabilir.

Şahsen ben bu oranı bayağı düşürüyorum eğer hasta olurlarsa yarım suluğa 15 damla falan koyuyorum yetiyor. Normal günlerde 6-7 damla kullanıyorum