Hollanda kirmasi ve albino

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Öncelikle dişi olan albino değil lutino . Bana göre fiyat biraz fazla . Eş değiller gibi geldi bana da ama kızışmışlar eş tutmaları uzun sürmez. Ayrıca dişinin gözler siyah çıkmış eğer siyahsa kırmadır fiyat daha da düşer. Siz dişinin gözlerine de dikkat etmeyi ihmal etmeyin.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
kafes çok küçük kuşlar için bu küçük kafes ve 1 tane tünek yeterli değil. Kuşlar kızışmış eş tutarlar 120 den biraz aşşağıya da alınabilirdi. Ama canınızı sıkmayın güzel kuşlar gerçekten. 120 lira olmasa 90-10 liraya satarlardı bu kuşları fazla sorun olmaz. Maşallah Allah tüyleri kadar yavru Nasip etsin.

gcakay

Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
ÇAKAY
efe kafes benim değil kuşçuda iken çektiğim foto bunlar kuşlarıda almadım daha kuşlar ele geldiği için adam 150 tl dedi 120 bıraktı o yüzdenmiş fiyat öyle:)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi bilmiyorum ben üretim yapacaksam aslında ele gelmesine fazla bakmam. ama fiyat sizi çelişkiye düşürmesin yavru alınabilecek kuşlar ben olsam kesinlikle alırım

gcakay

Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
ÇAKAY
üretim için almak istiyom zaten kardeş ele gelmiş gelmemiş önemli değil benim için arkadaşlar pahalı diyor ya uysal mış ele geliyormuş onun için fiyat yüksekmiş

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Şöyle bir avantaj olabilirmi?

Üretimde ele alışık olan kuş; yuvada, izlenmekte, yer değişikliğinde, İnsan içinde yuva yapmakta daha mı kolaydır.
Yani vahşi olan kuş daha ufak şeylere kızıp yuvayı dağıtırken, Evde alışan kuş daha mı tahammüllü oluyor acaba insana.

Benim hep ev içi üretimdi hepte yavrudan yetiştirmiştim. Şimdi aldığım kuşlara şaşırıyorum o kadar yabanilerki sanırım yavruları hiç ellenmez. Oysaki evde benim kendi yetiştirdiğim kuşlar daha azıcık tüyleri varken çoluk çocuk oynuyorduk. Umurlarında değildi yavruları almışım almamışım. Sever sever yerine bırakırdık. Yavru kaybımda olmadı o açıdan.

Ama bilemiyorum bu ele alışık olmayan aldığım hazır çiftler daha vahşi ve gizlilik istiyor ihtimam istiyor o açıdan sanırım.