K kanuni35 Üyemiz Katılım 2 Tem 2012 Mesajlar 44 Adı burak Soyadı gökdeniz 14 Tem 2012 #1 Sorduğum bir çok kişiden fark lı cevap aldım acaba ırkı nedir? merak ediyorum en sevdiğim damızlığım sadece renkli yavru veriyorlar telefonla anca bukadar oldu ksura bakmayın sabit durmadığı için çekemedim kuyruğu bayağı uzun
Sorduğum bir çok kişiden fark lı cevap aldım acaba ırkı nedir? merak ediyorum en sevdiğim damızlığım sadece renkli yavru veriyorlar telefonla anca bukadar oldu ksura bakmayın sabit durmadığı için çekemedim kuyruğu bayağı uzun
F faruk_79 Uzman Üyemiz Katılım 12 Ocak 2012 Mesajlar 2,709 Konum GAZİANTEP Adı FARUK Soyadı ŞANLI 14 Tem 2012 #2 fotolar tam net degıl ama görundugu kadarıyla kusunuz yerlı.
T Tuğrul-Bahar Yeni Üyemiz Katılım 15 Tem 2012 Mesajlar 4 Konum istanbul Adı Tuğrul Soyadı Bahar 15 Tem 2012 #3 kuş hollandalı olup olduğu anlaşılmaz sanırım. fakat kuşun kuyruğu kopmuş.
F furrfarr Uzman Üyemiz Katılım 23 Ocak 2012 Mesajlar 966 Konum ankara Adı Furkan Soyadı Gümüş 15 Tem 2012 #4 Tuğrul-Bahar' Alıntı: kuş hollandalı olup olduğu anlaşılmaz sanırım. fakat kuşun kuyruğu kopmuş. Genişletmek için tıkla ... Hollanda bir ırktır kuşun hollandalı olduğu değil burda hollanda ırkı sorulmuş.yanlış anlamayın düzeltmek istedim. kuşunuz yerli fotolardan görüldüğü kadarı ile.
Tuğrul-Bahar' Alıntı: kuş hollandalı olup olduğu anlaşılmaz sanırım. fakat kuşun kuyruğu kopmuş. Genişletmek için tıkla ... Hollanda bir ırktır kuşun hollandalı olduğu değil burda hollanda ırkı sorulmuş.yanlış anlamayın düzeltmek istedim. kuşunuz yerli fotolardan görüldüğü kadarı ile.