http://www.naturbird.com Sitesınden Alişverış yapanlar

gkurt53

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
Rüzgar
http://www.naturbird.com/ bahsettıgım sıteden urun almak ıstıyorum ama 50 tl altında urun satışı yokmuş anlamadım nedenını ama ıst avrupa yakası beyoğlu cıvarından  bahsettıgım sıteden sıparış verıcek olan arkadaşlar benımle ıletışıme geçerse sevınırım  uzerlerıne benım alıcagım urunlerıde ekler ortak sıparış verırız

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
bence bir yanlışlık var ben 2 tane yuvalık 4 tane plastik folluk aldım 24 tl civarı bi alışveriş yaptım hemde ş.urfa viranşehire yolladılar iyice bi araştır usta yardımcı olurlar telefon et :)

gkurt53

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
Rüzgar
ne zaman yaptınız sıte sahıbıyle konuştum 1 saat once benım sıparışım 27 tl  tutuyor kargo ucretını sız odedınız dımı

tolga1292

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
bingöl
sitede 50 tl üzeri alış verişlerde ürün sayısı önemli değil yani akıllı yemlik 5li paketlerde satılıyorsa siz 50 tl üzeri  alış veriş yaptığınızda 1 tane alabiliyorsunuz yoksa 5 tane almak zorundasınız. ;)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
benim bir kaç alışverişim oldu
hem ürünlerden,
hemde Erol beyin ilgisi ve alakasından memnunum..

gkurt53

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
Rüzgar
Ben siteyi yada erol beyi kötülemiyorum ama yanlış. Bir uygulama yani ust sınır 50 olmamali

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Gökhan RÜZGAR' Alıntı:
Ben siteyi yada erol beyi kötülemiyorum ama yanlış. Bir uygulama yani ust sınır 50 olmamali
daha önce öyle bir uygulama yoktu böyle bir uygulama yaptılarsa bencede yanlış yapmışlar.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Arkadaşlar ben Erol beyi tanıdığım ve bir çok kez alışveriş yapmış birisi olarak kendisini arayıp durumu öğrenmek istedim ve az önce de kendisini arayıp konuyu sordum ve öğrendim.
konu Gökhan beyin yazdığı şekilde değildir,
Erol bey bu sayfada gerekli açıklamayı yapacak zaten

hasan alagöz

Takipçi Üyemiz
Erol abi ggerçekten çok iyi birisi bir çok defa alışverişim olmuştur. Belki zaman maliyet açısından böyle birşey yapmıştır. Onada hak vermek lazım az adetli almak isteyen arkadaşların kârı olacağını düşünmüyorum yakın çevresinden alması daha mantıklı

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Erol bey bu işi sadece para için yapan birisi değil tanıdığım kadarı ile.Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir esnaf.Konunun Erol bey açısından mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır.Konunun daha geniş açıdan anlaşılabilmesi için  Erol beyin açıklamasını beklemek iyi olur diye düşünüyorum.

Saygılarımla,

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Cansay AKKAYA' Alıntı:
Erol bey bu işi sadece para için yapan birisi değil tanıdığım kadarı ile.Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir esnaf.Konunun Erol bey açısından mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır.Konunun daha geniş açıdan anlaşılabilmesi için  Erol beyin açıklamasını beklemek iyi olur diye düşünüyorum.

Saygılarımla,
diyorum ya, konuyu öğrendim ben, sıkıntı yok
konu Gökhan arkadaşımızın yazdığı veya diğer arkadaşlarımızın algıladığı gibi değil,

gkurt53

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
Rüzgar
Yazdığım gibi değilmi ben kimseyi kötülemedim alicagim ürünler 27 tl tutuyordu 50 tl altinda olmaz dediler bu konunun başlığina bakarsaniz ben ne siteyi nede kişileri kotuledim urun alabilmek icin ortak alisveriz yapabilicem birini ariyorum size 50 tl alti alisveris oluyor dediyse ben yalan söylüyorum tsk ederim  .... Bu Erol beyin facebook'tan bana yazdigin cevap..Urun toplamının 50.00 Tl ve üzeri olması halinde alabilirsiniz...... Ben de 50 lirayi tamamlicak yani siparis vericek baska biriylr lle ortak siparis vermek icin konu actim ne siteyi Erol bey hakkinda bişey soylemedim tanımam da kendisini zaten sadece 50 tl uygulamasi şahsı düşüncem yanlış üretici degilim 2 3takim kuş besliyorum siten biri önerdi gidip petshopa para kazandiricagima burdan.birileri kazansim dedim sanirim hatam buldu kusura bakmayın....

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Gökhan RÜZGAR' Alıntı:
Yazdığım gibi değilmi ben kimseyi kötülemedim alicagim ürünler 27 tl tutuyordu 50 tl altinda olmaz dediler bu konunun başlığina bakarsaniz ben ne siteyi nede kişileri kotuledim urun alabilmek icin ortak alisveriz yapabilicem birini ariyorum size 50 tl alti alisveris oluyor dediyse ben yalan söylüyorum tsk ederim
Ben size kötülediğinizi felan yazmadım, Erol beyin bana neler dediğinide yazmadım, bunda alınacak bir konuda yok
SADECE tanıdığım, bildiğim ve bende hala güveni sağlam bir insan ile ilgili bir konu açıldı,
benim yapım bu, arayıp sordum
güvendiğim insanlar ile ilgili açılan konuyu sorar öğrenirim, çünkü
dikkat ederseniz karşı tarafın söz hakkı alınmadan o kişi ile bir ik olumsuz yorumlar yapıldı ve yapılabilirdi de...
ama illa öğrenmek istiyorsanız,
kendisinin bana söylediği, "abi, 50 tl altında kapıda ödeme seçeneği vermiyorum, kartla alınabiliyor, çünkü bazı kişiler 15-20-30 tl lik sipariş veriyorlar kapıda ödeme ile, sonrada vazgeçip kargoyu kapıdan çevirip  almayıp ödemiyorlar, kargo bana geri geliyor, e bende bunun için kargoya para ödüyorum, yoksa öyle 50 tl alt, üst limit yoktur, sadece 50 tl altında siparişler için kapıda ödeme seçeneği yok, ben bunu arkadaşa da anlattım"
Erol beyin bana söyledikleri aklımda kaldığınca aşağı-yukarı böyleydi...

gkurt53

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
Rüzgar
Ben kapıda ödeme almicaktimki zaten faceboktan ben 20 msj attim o 3 mesaj 3 urunu almak istiyorum yazdim oda 50 tl alti olmaz dedi bana kartlami kapıdanmi die bisey soylemedi bole bir konuşma olmadi zaten ustelik siteye bakarsaniz kartla almaya kalktiginizda bir urunden adet olarak alip yapılmıyor yapiliyor olsaydi ben zaten yapardim....

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Gökhan RÜZGAR' Alıntı:
Ben kapıda ödeme almicaktimki zaten faceboktan ben 20 msj attim o 3 mesaj 3 urunu almak istiyorum yazdim oda 50 tl alti olmaz dedi bana kartlami kapıdanmi die bisey soylemedi bole bir konuşma olmadi zaten ben
ortada bir YANLIŞ ANLAŞILMA durumu var Gökhan bey,
nasılsa karşı tarafın açıklaması gelir konu net olarak anlaşılır, bizlerde öğreniriz..

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Mert AYDIN' Alıntı:
diyorum ya, konuyu öğrendim ben, sıkıntı yok
konu Gökhan arkadaşımızın yazdığı veya diğer arkadaşlarımızın algıladığı gibi değil,
Mutlaka Mert bey.Ben de konunun anlaşılabilmesi için Erol beyin açıklamasının beklemenin,bu konuyu okuyan arkadaşların karar verirken konunun her iki tarafını dinleyerek, karar vermesinin daha doğru olacağını düşündüğümü belirtmek istedim.
Keza Erol beyin ben tanıyorum,siz tanıyorsunuz ama tanımayan arkadaşlar vardır mutlaka.Bu açıdan her iki tarafın dinlenmesi daha objektif karar verilebilmesi açısından önemlidir.
Saygılarımla,

Gökhan RÜZGAR' Alıntı:
Yazdığım gibi değilmi ben kimseyi kötülemedim alicagim ürünler 27 tl tutuyordu 50 tl altinda olmaz dediler bu konunun başlığina bakarsaniz ben ne siteyi nede kişileri kotuledim urun alabilmek icin ortak alisveriz yapabilicem birini ariyorum size 50 tl alti alisveris oluyor dediyse ben yalan söylüyorum tsk ederim  .... Bu Erol beyin facebook'tan bana yazdigin cevap..Urun toplamının 50.00 Tl ve üzeri olması halinde alabilirsiniz...... Ben de 50 lirayi tamamlicak yani siparis vericek baska biriylr ortak siparis vermek icin siteyi Erol bey hakkinda bişey soylemedim tanımam da kendisini zaten sadece 50 tl uygulamasi şahsı düşüncem yanlış üretici degilim 2 3takim kuş besliyorum siten biri önerdi gidip petshopa para kazandiricagima burdan.birileri kazansim dedim sanirim hatam buldu kusura bakmayın....
Kusura bakılacak bir durum yok Gökhan bey.Kesinlikle sizin birilerini kötülediğiniz gibi bir düşüncem yok.Ayrıca buradan yazmanız iyi olmuş.Bizlere de kendi yaşadıklarımızı,düşüncelerimizi ve Erol beyin ne kadar iyi bir esnaf olduğunu yazmamız için fırsat verdiniz.Bundan dolayı ben size teşekkür ederim.
Ancak bu yazdığınız olay ya böyle olmayabilir ya da başka bir durum (Erol bey açısından mantıklı bir açıklaması) vardır diye düşünüyorum.
Olayın diğer tarafı olan (tekrar söylüyorum) Erol beyin açıklamasını dinlemek gerekir diye düşünüyorum.
Diğer taraftan ticari açıdan Erol beyi düşünün,Erol beyi tanımayan bir çok tüketici arkadaş, bir yanlış anlaşılma var ise,bundan dolayı kendisinden alışveriş yapmayabilir.
Bu anlamda bence işini dürüstçe ve iyi yapan kişileri korumak,öncelikli olarak kendisini daha önceden tanıyan kişilere düşmektedir.Bunda dolayı Erol beyin esnaflığını anlatabilmek adına ben de bir şeyler yazmak istedim.
Saygılarımla,

gkurt53

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
Rüzgar
Erol beyle tekrar gorustum kendi tarafindan bir yanlış anlama olduğunu soyledi ve sorunu çözduk yormlariniz icin tşk ederim