Gökhan RÜZGAR' Alıntı:
Yazdığım gibi değilmi ben kimseyi kötülemedim alicagim ürünler 27 tl tutuyordu 50 tl altinda olmaz dediler bu konunun başlığina bakarsaniz ben ne siteyi nede kişileri kotuledim urun alabilmek icin ortak alisveriz yapabilicem birini ariyorum size 50 tl alti alisveris oluyor dediyse ben yalan söylüyorum tsk ederim
Ben size kötülediğinizi felan yazmadım, Erol beyin bana neler dediğinide yazmadım, bunda alınacak bir konuda yok
SADECE tanıdığım, bildiğim ve bende hala güveni sağlam bir insan ile ilgili bir konu açıldı,
benim yapım bu, arayıp sordum
güvendiğim insanlar ile ilgili açılan konuyu sorar öğrenirim, çünkü
dikkat ederseniz karşı tarafın söz hakkı alınmadan o kişi ile bir ik olumsuz yorumlar yapıldı ve yapılabilirdi de...
ama illa öğrenmek istiyorsanız,
kendisinin bana söylediği, "abi, 50 tl altında kapıda ödeme seçeneği vermiyorum, kartla alınabiliyor, çünkü bazı kişiler 15-20-30 tl lik sipariş veriyorlar kapıda ödeme ile, sonrada vazgeçip kargoyu kapıdan çevirip almayıp ödemiyorlar, kargo bana geri geliyor, e bende bunun için kargoya para ödüyorum, yoksa öyle 50 tl alt, üst limit yoktur, sadece 50 tl altında siparişler için kapıda ödeme seçeneği yok, ben bunu arkadaşa da anlattım"
Erol beyin bana söyledikleri aklımda kaldığınca aşağı-yukarı böyleydi...