E ercanyasar Uzman Üyemiz Katılım 28 Eyl 2013 Mesajlar 380 Konum istanbul Adı ercan Soyadı yasar 26 Eki 2013 #1 merhaba iri bir tek renk muhabbet aldım dişi ırkı ve yaşı hakkında bilgi verebilirmisiniz
efekan_altun Uzman Üyemiz Katılım 4 Mar 2012 Mesajlar 4,256 Konum izmir Adı rasim efekan Soyadı altun 26 Eki 2013 #2 Çek'e benziyor ama kırma olabilir. Bu arada kuşu lutino diye aldıysanız lutino değil çift faktör kuş, 3-4 aylık falan.
Çek'e benziyor ama kırma olabilir. Bu arada kuşu lutino diye aldıysanız lutino değil çift faktör kuş, 3-4 aylık falan.
E ercanyasar Uzman Üyemiz Katılım 28 Eyl 2013 Mesajlar 380 Konum istanbul Adı ercan Soyadı yasar 26 Eki 2013 #3 yok lutino diye almadım zaten sağol lutino ve albinolar da deri hastalığı riski çok fazla olduğundan tercih etmiyordum. bir albinom 2 kere urla uğraştı. 11 yıl yaşadı ama ur dönemleri kötüydü. teşekkürler
yok lutino diye almadım zaten sağol lutino ve albinolar da deri hastalığı riski çok fazla olduğundan tercih etmiyordum. bir albinom 2 kere urla uğraştı. 11 yıl yaşadı ama ur dönemleri kötüydü. teşekkürler