İç parazit tedavisi lütfen yardımcı olun

avseque

Yeni Üyemiz
Adı
İbrahim
Soyadı
Kutluay
Merhabalar yaklaşık 1 buçuk aydır dişi kuşumun dışkısı bu şekilde. Elma sirkeli su verdim biraz düzeldi ama tekrar bu hale döndü. Ercefuryl kullandım. Tabii ilaç ve elma sirkesinden sonraki dönemlerde yoğurt suyu ve vitamin de verdim.İşe yaramadı. En son kuşçu nilverm önerdi. 3 gün ilaç 2 gün probiyotik ve 1 gün vitamin şeklinde bir kür. 11 gün sonrasında da aynı kür tekrarlanacak dedi. Araştırıyorum araştırdıkça da kafam karışıyor. Çok farklı uygulamalar var. Bazı yerlerde 1 günden fazla uygulanmaz denmiş. Bazıları 2 gün demiş. Yanlış birşey yapmayım diye tedaviye de başlayamıyorum. Hastalık ilerler diye korkuyorum lütfen yardımcı olun

avseque

Yeni Üyemiz
Adı
İbrahim
Soyadı
Kutluay
Fotoğraf ekleyemiyorum bir türlü boyutu çok büyük diyor

avseque

Yeni Üyemiz
Adı
İbrahim
Soyadı
Kutluay
Fotoğraf eklenmiyor bir türlü.Dışkı ince uzun kurtçuk gibi ve etrafında leke bırakıyor. Kuşun hareketleri normal ama zayıflamış gibi biraz

alidayıkusevi

Yeni Üyemiz
Adı
Ali osman
Soyadı
Kalkan
Ayşegül hanım eczaneden
Andazol ve sitrax isimli ilaçları alınız 1 litre suya 1 mm her ikisinden katarak 3 gün hergün taze olarak veriniz inşallah şifasını bulacaklardir.

avseque

Yeni Üyemiz
Adı
İbrahim
Soyadı
Kutluay
Elimde nilverm var. Onu nasıl kullanabilirim? Ne kadar suya ne kadar koymalıyım?

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Nilverm kullanılır. Sitesinde detayı yok. Prospektüsüne göre uygulamak lazım. Web Sitesinde öyle yazıyor.

avseque

Yeni Üyemiz
Adı
İbrahim
Soyadı
Kutluay
İşte prospektüsünde anlayabileceğim türden ölçü vermemiş. Gramla yazmışlar onu da ölçmem mümkün değil. 100 ml suluğa ne kadar koymalıyım anlayamadım.