içinden çıkamadım .

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
arkadaşlar daha önce bahsetmiştim sizlere çiftim hakkında 1,5 aydır dişi yuvalıkta zaman geçirmeye başladı ve erkekde hep besliyor onu. dişi pek yem yemeye inmiyor bile ama ne yumurta  nerde çiftleşme yok ve dişim çok kilo aldı  ne yapmalıyım bilmiyorum bu konudada.. erkek sürekli besliyor başka bi faaliyet yok yumurtlamasını geçtim sağlıkları hakkında tereddütte kalmaya başladım.. dişi erkeğimi kandırıyor bilmiyorum ama çok kilo aldı dişim erkekde zayıfladı ne yapmalıyım arkadaşlar önerileriniz nelerdir bu konuda .

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Dişilerin yumurta döneminde kilo alması normaldir.

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
yani hiç birşey yapmadan bekleyeyimmi arkdaşlar ?  1-5 aydır böyleler .

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Gökhan KALKAN' Alıntı:
yani hiç birşey yapmadan bekleyeyimmi arkdaşlar ?  1-5 aydır böyleler .
Dediğiniz gibi kuşunuz 1.5 aydır yuvadan çıkmıyor ve kuluçkada yatar  gibi yatıyorsa dişi kısırdır...

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
Yahya SAYIN' Alıntı:
Dediğiniz gibi kuşunuz 1.5 aydır yuvadan çıkmıyor ve kuluçkada yatar  gibi yatıyorsa dişi kısırdır...
peki kısır ise kısırlıgını gecırmek için yapmam gereken birşey varmı yoksa böyle kalırmı . vitamin takviyesimi yağmalıyım

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Gökhan KALKAN' Alıntı:
peki kısır ise kısırlıgını gecırmek için yapmam gereken birşey varmı yoksa böyle kalırmı . vitamin takviyesimi yağmalıyım
Kuş kısırsa yapacak bişey yada tedavisi yok bence biraz daha zaman tanıyın

mumit

Takipçi Üyemiz
dişi 1.5 aydır yuvalıkta yatıyorsa dişi kuş kısır olduğu için değiştirmekten başka seçenek yoktur. o dişiden boşuna ümit beklemeyiniz. saygılar

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
teşekkür ederim arkadaşlar . 1 - 2  hafta daha zaman tanıyalım ondan sonra değiştiricem mecburen.