İDDİA EDİYORUM BURAYA ÜYE HERKEZ BU GÖRÜNTÜLERE ÇOK ŞAŞIRACAK!

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
arkadaşlar bu altta paylaşacagım linklerde yapay dölleme diye video paylaşımları yapılmış.show jumbo gibi kaliteli muhabbet kuşları bu şekildemi üretiliyor yani?  ???
şayet bu gerçekse bu dölleme benim gibi bu işe çok emek harcamış tüm arkadaşlar bunun yöntemini araştırma gayreti içerisine girecek.
bilen arkadaşlar varsa bu alet edevatını nerden bulabiliriz,benim gibi yavru alma aşkıyla yanıp tutuşanlara yardım edin lütfen
  icon_think
ahaaa
https://www.youtube.com/watch?v=oun1Pfr5_bE

https://www.youtube.com/watch?v=Mcugrt-M5qA

https://www.youtube.com/watch?v=FLhO1LxtW5g

https://www.youtube.com/watch?v=tuFfdAjfNOI

https://www.youtube.com/watch?v=j4P9LNapvLY

https://www.youtube.com/watch?v=cUvHjWOvC0E

https://www.youtube.com/watch?v=pFXEtUFFgV0

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Bu çoğumuz tarafından bilinen bir yöntem. Pek sağlıklı olduğunu söyleyemem. Doğal yollarla üreme  sizin için de kuşlar için de daha kolay olacaktır. Zaten bu yolla üretmek isteseniz de kuşların ikisinin de kızışmış olması gerekiyor. Kızışmış kuş doğal yolla da ürüyor. Bu yöntem genelde eş tutmayan ama genlerinden bazı çok istenen özellikler elde edilecek eşlemeler için yapılıyor.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
türkler bununla daha yeni tanıştıkları için türkçe sadece 2 tane paylaşım var  ;D
Dediğim gibi bunu siz yeni öğrenmişsiniz. Ancak çoğu kişinin uzun süredir bildiği bir yöntem.

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Dediğim gibi bunu siz yeni öğrenmişsiniz. Ancak çoğu kişinin uzun süredir bildiği bir yöntem.
ben bunu yaklaşık olarak 4-5 aydır biliyorum ama bunun aletinin nerden satıldıgını bilmedigim için bu konuyu açtım.ama şuna emin olabilirsin, daha önce böyle bir video görmeyipte şaşıran birçok kişi vardır

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ynt: İDDİA EDİYORUM BURAYA ÜYE HERKEZ BU GÖRÜNTÜLERE ÇOK ŞAŞIRACAK!

ben hiç şaşırmadım
bilinen bir konudur bu...

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bu dölleme çubukları selahttin abide mevcut ondan temin edebilirsiniz

Mehmet KILINÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
kılınç
kapiller tüp diye geçiyor adı. veterinerlerde olur genelde. bir ara sanalpazar da falan satılıyordu 1 pakette 100 adet var, 5-6 lira bir şeydi.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Paylaşım için teşekkürler Uzun süredir bilinen bir yöntem.Fakat görmeyenler için Enteresan bi paylaşım olmuştur.Faydalı diyemiyorum çünkü doğal degil. Özellikle show kuşlarında istenilen vasıflarda kuşlara ulaşmak için kısır erkekle dişinin eşe atılıp yavru alınmak istenen erkek kusun spermlerinin verilmesiyle uygulanıyor.Ankarada da Klas medikalde yenişehir pazarının hemen yanında satılıyor.100 adet 5 lira hematokrit kapiller tüp de ismi :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ben sizin neden hala iddaa ettiğinizi anlamıyorum.
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
ben bunu yaklaşık olarak 4-5 aydır biliyorum ama bunun aletinin nerden satıldıgını bilmedigim için bu konuyu açtım.ama şuna emin olabilirsin, daha önce böyle bir video görmeyipte şaşıran birçok kişi vardır
Bilinen bir yöntemi paylaşmışsınız. Bir şey buldum, faydalı bir bilgi diye burada paylaştınız ( iyi niyetle ) Ama hiçbirimiz şaşırmadık. Çoğumuz da biliyorduk. İddia etmeye gerek yok. Sizin iyi niyetinizden ve yararlı paylaşım yapmak istemenizden dolayı kutluyorum.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
neyine şaşıracaksak anlamadım siz herhalde başka sitelerle karıştırdınız burayı en azından konuyu açmadan site içinde arama yapsaydınız suni döllemeyle ilgili bilgiye ulaşırdınız yanlız şunu söyleyeyim çok tehlikeli bir iş bu yanlış bir harekette kuşu kaybedebilir veya kısır olmasına neden olabilirsiniz bence en güzeli kuşun doşal yolla çiftleşmesidir.

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
neyine şaşıracaksak anlamadım siz herhalde başka sitelerle karıştırdınız burayı en azından konuyu açmadan site içinde arama yapsaydınız suni döllemeyle ilgili bilgiye ulaşırdınız yanlız şunu söyleyeyim çok tehlikeli bir iş bu yanlış bir harekette kuşu kaybedebilir veya kısır olmasına neden olabilirsiniz bence en güzeli kuşun doşal yolla çiftleşmesidir.
Suni döllenmeyi ilk defa görüp benim gibi yavru almada başarısız olanlar için  çok şaşıracak kelimesini  kullandım, başka sitelerle karıştırdıgımda yok bence siz başka sitelerle burayı karıştırıyorsunuz adı üstünde muhabbet kuşu üreticileri.org sitenin adindanda anlaşıldığı üzere burdaki herkes gibi bende üretim konusunda bilgi alış veriş i yapıyorum.begenmemis olabilirsiniz  bu size alaycı bir yorum yapma hakkını vermez!

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Ben sizin neden hala iddaa ettiğinizi anlamıyorum. Bilinen bir yöntemi paylaşmışsınız. Bir şey buldum, faydalı bir bilgi diye burada paylaştınız ( iyi niyetle ) Ama hiçbirimiz şaşırmadık. Çoğumuz da biliyorduk. İddia etmeye gerek yok. Sizin iyi niyetinizden ve yararlı paylaşım yapmak istemenizden dolayı kutluyorum.
Teşekkür ederim..

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Mehmet KILINÇ' Alıntı:
kapiller tüp diye geçiyor adı. veterinerlerde olur genelde. bir ara sanalpazar da falan satılıyordu 1 pakette 100 adet var, 5-6 lira bir şeydi.
Hemen araştırmaya başlayacam yardımın için teşekkür ederim.
Direk satış yapılan link görürseniz burdan paylaşırsanız sevinirim.

Haydar ULUTUZ' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler Uzun süredir bilinen bir yöntem.Fakat görmeyenler için Enteresan bi paylaşım olmuştur.Faydalı diyemiyorum çünkü doğal degil. Özellikle show kuşlarında istenilen vasıflarda kuşlara ulaşmak için kısır erkekle dişinin eşe atılıp yavru alınmak istenen erkek kusun spermlerinin verilmesiyle uygulanıyor.Ankarada da Klas medikalde yenişehir pazarının hemen yanında satılıyor.100 adet 5 lira hematokrit kapiller tüp de ismi :)
Ankaraya malesef gitme şansım yok ama internetten bulursam satın alacağım.yardımın icin çok teşekkür ederim..

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
Suni döllenmeyi ilk defa görüp benim gibi yavru almada başarısız olanlar için  çok şaşıracak kelimesini  kullandım, başka sitelerle karıştırdıgımda yok bence siz başka sitelerle burayı karıştırıyorsunuz adı üstünde muhabbet kuşu üreticileri.org sitenin adindanda anlaşıldığı üzere burdaki herkes gibi bende üretim konusunda bilgi alış veriş i yapıyorum.begenmemis olabilirsiniz  bu size alaycı bir yorum yapma hakkını vermez!
bende onu söyledim faruk burası üreticilerin sitesi her gördüğünü paylaşan acemilerin sitesi değil sen daha yavru alamıyorsun siteye idda ediyorum gibi laflarla giriş yapıyorsun suni döllemeyle uğraşacağına nerde hata yapıyorum diye kendi kendine bir sor, sen benim yazımda işine gelmeyenleri okumuşsun ve bir çok kişi benimle aynı fikirde neden benşm yazdığım senin zorunu gittiki, aslında sana yardımcı olmayada çalıştım bu suni dölleme her baba yiğidin harcı değil işin sonunda kuşu telef etmekte var ok?