İDDİA EDİYORUM BURAYA ÜYE HERKEZ BU GÖRÜNTÜLERE ÇOK ŞAŞIRACAK!

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
bende onu söyledim faruk burası üreticilerin sitesi her gördüğünü paylaşan acemilerin sitesi değil sen daha yavru alamıyorsun siteye idda ediyorum gibi laflarla giriş yapıyorsun suni döllemeyle uğraşacağına nerde hata yapıyorum diye kendi kendine bir sor, sen benim yazımda işine gelmeyenleri okumuşsun ve bir çok kişi benimle aynı fikirde neden benşm yazdığım senin zorunu gittiki, aslında sana yardımcı olmayada çalıştım bu suni dölleme her baba yiğidin harcı değil işin sonunda kuşu telef etmekte var ok?
Senin alaycı,karalama tarzı yorum yapmana kızıyorum ben. Aynı şeylere yine devam etmişsin, başlık konusu biraz abartılı olmuş olabilir ama dediğim gibi bunu eleştiri yap diye paylaşmadım. Neyse  birdahs bu konuyla ilgili paylaşım yapmazsanız sevinirim...

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
faruk kardeşim suni dölleme egerki canlı bi şekilde yapan arkadaşından görüp denediysen bu tohumlamayı yap yoksa kuşların kısır olur haberin olsun ben bu olayı 1.5 yıldır yapıyorum öyle bilin diği gibi kolay birşey değil kuşlar tohumu al hemen dişiye ufle hop yumurta diye birşey yok haberin olsun kuşlar kendi üreseler daha kolay olur inşallah anlata bildim sana bu olay çok zor ve riskli yapacak arkadaşlar kuşu kısır bıraka bilir

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
faruk kardeşim suni dölleme egerki canlı bi şekilde yapan arkadaşından görüp denediysen bu tohumlamayı yap yoksa kuşların kısır olur haberin olsun ben bu olayı 1.5 yıldır yapıyorum öyle bilin diği gibi kolay birşey değil kuşlar tohumu al hemen dişiye ufle hop yumurta diye birşey yok haberin olsun kuşlar kendi üreseler daha kolay olur inşallah anlata bildim sana bu olay çok zor ve riskli yapacak arkadaşlar kuşu kısır bıraka bilir
Benimde kafama bu soru takılıyor,büyük ihtimalle yapamayacağım.senin kuslarin uretimi hepsi bu sekildemi sagliyirsun,yoksa normal yollarla mı uretim yapıyorsun? Ayrica bana bu konuda yardimda bulunabilirmisin bye_happy

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Yapılmaması gerekir Verdiğimiz Emeklere Ayıp Ve Yazık Olur Ondan Sonra Eline İğne Alan yapışsın Kuşların Arkasına Bunun Neresi Üreticilik Nerde Kaldı Üreticilik ? Diye Sorarlar Adama

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Ümit BAY' Alıntı:
Yapılmaması gerekir Verdiğimiz Emeklere Ayıp Ve Yazık Olur Ondan Sonra Eline İğne Alan yapışsın Kuşların Arkasına Bunun Neresi Üreticilik Nerde Kaldı Üreticilik ? Diye Sorarlar Adama
hayvanlara eziyet edilmesine bende karşıyım ama yavrusunu almayı çok istedigimiz kuşlar oluyor.herzaman degil ama bir defaya mahsus yapılması için olumlu olabilir diye düşünüyorum :)

eskici

Takipçi Üyemiz
siz üretici arkadaşlara soruyorum.bu yöntem etik midir?kuşların zorla üretime sokulması sizce doğru birşeymidir..

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Kesinlikle karşı olduğum bir yöntem istisnai durumlarda gerçekten bilen eğitimli kişilerce yapılabilir ama biraz bekleyip kuşlar yumurtlamıyor hadi yapay dölleme yapalım böylede olmamalı bence arkadaşlarında dediği gibi önce neyi yanlış yaptığına bakıp tam bakım uygulamak lazım. Zaten herşey doğru yapılınca gerisi geliyor bilen bilir bende uzun süre bekledim ve en sonunda demek ki yanlışları eksikleri giderdimki sonuç aldım.

ozanizgi

Takipçi Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
izgi
burası üreticilerin olduğu bi site ve madem böyle karşı çıkılıyor, ama yapay dölleme aleti satılıyor buna ne demeli:). Abiler ablalar büyük ustalar bu şekilde çok güzel kanlar meydana gelebilir. O yabancı üreticilerin çok özendiğimiz kuşları yok mu hani bilmem kimin kanı diye değeri 3 se 5 olan kuşlarımız :mad:  onlar bu yöntemleri senelerdir yapan insanlar ama gözümüzde büyük üreticiler değil mi?  böyle bukadar terslemek yerine neyi nasıl yapacağını, yaparsa artısı ne olur eksisi ne olur anlatırsanız arkadaşa en azından kafasında bişeler oluşmasına yardım edersiniz.Eminim ki bu sitedeki birçok üretici ustalarda yöntemi uyguluyordur. Neyse fazla konuştum.Herkese saygılar

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Ozan İZGİ' Alıntı:
burası üreticilerin olduğu bi site ve madem böyle karşı çıkılıyor, ama yapay dölleme aleti satılıyor buna ne demeli:). Abiler ablalar büyük ustalar bu şekilde çok güzel kanlar meydana gelebilir. O yabancı üreticilerin çok özendiğimiz kuşları yok mu hani bilmem kimin kanı diye değeri 3 se 5 olan kuşlarımız :mad:  onlar bu yöntemleri senelerdir yapan insanlar ama gözümüzde büyük üreticiler değil mi?  böyle bukadar terslemek yerine neyi nasıl yapacağını, yaparsa artısı ne olur eksisi ne olur anlatırsanız arkadaşa en azından kafasında bişeler oluşmasına yardım edersiniz.Eminim ki bu sitedeki birçok üretici ustalarda yöntemi uyguluyordur. Neyse fazla konuştum.Herkese saygılar
öncelikle gerçekleri güzel bir üslupla açıkladıgın için teşekkür ederim.benim de bu soruyu sorma amacım buydu ama bazı üretici arkadaşlarımızın bunu kullandıgı halde çok önemli bir sırmış gibi başka kimselerin yapmasını istemedikleri için karşı çıktıgını düşünmemiş degilim.bazı arkadaşlarımız gerçektende hayvanlara eziyet olmasın diye karşı çıktılar,onlara saygım sonsuz ama ticari kaygı peşine düşüp karşı çıkanlaraydı benim sözüm.neyse bu işi ustalıkla hayvana zarar vermeden yapan arkadaşlar için yapılması gayet normal karşılanabilecek bir yöntem diye düşünüyorum.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Ozan İZGİ' Alıntı:
kardeş bu yöntemi sadece buradan yazılanları okuyarak yada videosunu izleyerek öğrenemezsin bilen bir üreticiden bizzat eğitimin alman ve yerinde görmen lazım yani o tüpü kuşun neresine sokacağını açık açık görmen gerekiyor, ben bu yöntemi bilmiyorum bilmekte istemiyorum, çünkü bu yöntemi uygulayabilmen için erkek kuşun kızışmış olması dişinin ise çiftleşmiş ve içinde yumurtaları oluşturmuş 1 tane yumurtlamış veya yumurtlayacak durumda olması gerekiyor, siz ise kuşu üretemediğiniz için bu yöntemi kullanmak istiyorsunuz, bu yöntemi daha çok üreticiler kanı sağlam kuşları çoğaltma  için kullanıyor, yani demem oki sizdeki kuşlar bu şartları zaten sağlamıyor sağlasa zaten bu yönteme gerek kalmayacak ve yavru alacaksınız

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
OZAN KARDEŞ KUŞUNUN YUMURTLAMAYA NİYETİ YOKSA 50 KEREDE DÖL VERİRSEN ONA HİKAYE ÖNEMLİ OLAN DİŞİNİN YUMURTLAMA AŞAMASINDA OLMASI BİDE ERKEĞİN DÖLLEYEBİLİYORSA SUNİ DÖLLEME YAPMAYA GEREK YOK