ideal vitamin tavsiyesi

ibraksum

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
aksu
herkese merhaba; ben bir çift muhabbet kuşu bakıyorum, yani üretici değil hobiciyim, ama tabi kuşlarımın çiftleşmesi için bu forumdaki herşeyi takip ediyorum elbet bakımlarınıda :) kuşlarıma vereceğim vitamini seçemedim tavsiyelerinize ihtiyacım var, teşekkürler.

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
İbrahim AKSU' Alıntı:
herkese merhaba; ben bir çift muhabbet kuşu bakıyorum, yani üretici değil hobiciyim, ama tabi kuşlarımın çiftleşmesi için bu forumdaki herşeyi takip ediyorum elbet bakımlarınıda :) kuşlarıma vereceğim vitamini seçemedim tavsiyelerinize ihtiyacım var, teşekkürler.
Doğal vitaminleri bulmaya çalış bence :D Forumda arama yap bulursun konu ile ilgili Bilgiyi. Hoşgeldin Bu arada

ibraksum

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
aksu
teşekkürler hoşbuldum :) forumda okudum bikaç tavsiye süpervit denen bi vitaminden bahsediliyor ancak toz sulandırılıyor sanırım, ben onu pek beceremeyeceğimi düşünüyorum

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
İbrahim AKSU' Alıntı:
teşekkürler hoşbuldum :) forumda okudum bikaç tavsiye süpervit denen bi vitaminden bahsediliyor ancak toz sulandırılıyor sanırım, ben onu pek beceremeyeceğimi düşünüyorum
Genelde hepsi tozdur. Petshoplarda dediğiniz gibi sıvı halde olanları var ama ben tavsiye etmem. MArkaya göre değişir bide. Pek bilgim yok Siz iyice Ara kısmına Vitamin tavsiyeleri gibi birşey yazın yada sadece vitamin cıkacaktır . yada arkadaşların ustaların Yazmasını bekleyebilirsiniz .

ibraksum

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
aksu
Barış URGEN' Alıntı:
Genelde hepsi tozdur. Petshoplarda dediğiniz gibi sıvı halde olanları var ama ben tavsiye etmem. MArkaya göre değişir bide. Pek bilgim yok Siz iyice Ara kısmına Vitamin tavsiyeleri gibi birşey yazın yada sadece vitamin cıkacaktır . yada arkadaşların ustaların Yazmasını bekleyebilirsiniz .
çok teşekkür ederim ilginize, forumu biraz daha araştırmaya devam o zaman :)

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
bana kalırsa ve benim kullandığım eczanelerde satılan çocuklar için olan supravit dir hem kaliteli hemde ucuz şişesi 4 tl

ibraksum

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
aksu
Süperviti nasıl temin edebilirim lütfen yardımcı olun, kuşlarına ne olduğu belirsiz 3-5 liralık vitaminleri boş yere içirmek istemiyorum

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
bana kalırsa ve benim kullandığım eczanelerde satılan çocuklar için olan supravit dir hem kaliteli hemde ucuz şişesi 4 tl

Beşeri ilaçları hayvanlarda kullanmasak daha iyi olur etken maddelerini ve dozajlarını bilemeyiz. Hayvanlar için üretilmiş bir çok vitamin mevcuttur. Ancak dikkat etmemiz gereken içeriğinde antibiyotik olmayan vitamin kullanırsak daha iyi olur. (sadece takviye amaçlı düşünüyorsak) Hatta hiç vitamin kullanmasak ta daha iyi olur ama meyve sebze sık sık vermek gerekir.

ibraksum

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
aksu
Üstadlarım beni yanlış anlamayın lütfen, ama bi tane yardımcı olacak kimse yokmu, burda hepiniz profesyonel insanlarsınız , bana bi yardımı dokunacak kimse yokmudur ya, süpervit forte nasıl bulucam, burası erzurum ve Bikaç tane petshop var onlarda zaten anlamıyorlar, ellerinde bikaçtane 3-5 liralık vitaminin var, bana netten süpervit forte alabileceğim bir link gönderseniz, baktım aradım bulamadım , saygılar

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
KARDEŞ BU SİTEDE DE VİTAMİNLERİN SATIŞI VAR ORADA YOKSA BURADAN ALABİLİRSİN HEMEN SAYFANIN SAĞINDA ==========>

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
İbrahim AKSU' Alıntı:
Üstadlarım beni yanlış anlamayın lütfen, ama bi tane yardımcı olacak kimse yokmu, burda hepiniz profesyonel insanlarsınız , bana bi yardımı dokunacak kimse yokmudur ya, süpervit forte nasıl bulucam, burası erzurum ve Bikaç tane petshop var onlarda zaten anlamıyorlar, ellerinde bikaçtane 3-5 liralık vitaminin var, bana netten süpervit forte alabileceğim bir link gönderseniz, baktım aradım bulamadım , saygılar
kardeş sen dediğimi al supravit eczanete 4 tl en etkili ve en uygunu bu ben devamlı kullanıyorum gayet güzel de etkilerini gördüm

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
supervit force eczanelerin bazılarında ve tüm eza depolarında bulunur
bulunduğunuz yere yakın ecza deposunu googleden aratın ve ilacı alın öyle fazla bir şeyde tutmuyor
içeriğini araştırın onun üstüne yok!!

ibraksum

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
aksu
merhaba, sonunda net üzerinden sipariş verebildim, desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim, saygılar

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
bu ilacı nasıl kullanacağız arkadaşlar bi tarif edermisiniz