iftar organizasyonu

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Selamun Aleykum..Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.Ankaralı hayvanseverler olarak bir iftar organizasyonu yapsak nasıl olur diye düşündüm.İşim geregi(müzisyen) çalıştıgımız yerle de böyle bi konu için görüştüm.Sagolsunlar hiç kar almadan bu yemegi düzenleyebileceklerini söylediler.Yerimiz etimsegut-baglıca bulvarı üzerinde sade keyif restaurant Orman bahçe tarzında dekore dilmiş kapalı mekanı da mevcut olan çok nezih bir yer.Ayrıca canlı müzik de yapacagız.Tabi bu sadece bir öneridir.Takdiri siz degerli arkadaslarım ve abilerime bırakıyorum.

menu 1 kişilik

gunu çorbası
tavuk şiş-tavuk pirzola
tereyaglı pilav
salata
cacık
iftar tabagı
tatlı
içecek (ayran)
İKRAM Semaverde çay

Menu fiyatı 12 liradır.DEdigim gibi böyle bir menunun bu sınıfta bir mekanda fiyatı 30 liradan aşagı degildir.Benim bu organizasyondan bir menfaatimin olmadıgını da beilrteyim.Sadece kaynaşma ve bu günlerin manevi hazzına ulaşmak amacıyla böyle bi fikir oluştu aklımda.Mekan Aile mekanıdır.Eşleriniz ve çocuklarınızla gelmeniz onların da kaynasması açısından daha iyi olacaktır.Teşekkür ediyor konuyu sizlerin takdirine bırakıyorum.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Cevabınız için teşekkür ederim İsmail bey tanıtayım kendimi 1986 ankara dgumluyum aslen nevsehirliyim.Meslegim ayakkabı tasarımı ama su nada müzikle ugrasıyorum halk müzigi grubumuz var sahne alıyoruz.Bir süre öncesine kadar tepeli muhabbet beslyirdum fakat askerlik nedeniyle satmak zorunda kaldım.Sonrasında Zeki mülayim abimizden güzl bi kuş edindim.Şu anda onu alıştırmaya çalışıyorum.Yeri gelmişken kuşu edinmemde yardımzı olan Yılmaz Kurşuna ve Zeki abiye çok teşekkür ediyorum.Kısaca böyle :)

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Gelen gelebilen herkesin bulunması güzel olur tabi ki.Hayırlısı diyorum

tuncay-kara

Üyemiz
Adı
tuncay
Soyadı
kara
ustadım cok guzel bir dusunce katılmak isterdim ama maalesef istanbuldayım ama kendi adıma bu guzel dusunceye bu guzel gonullu insana tesekkur ederim ....

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
Ankara ve yakın çevre illerden eminimki bu iftar organizasyona katılım olur.çok da güzel olur fotoğrafları heyecanla bekliyoruz.....

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Tuncay bey ben size teşekkür ederim. Bu sözşeri söyleyen birinin de eminim yüreği tertemiz ve kocamandır sagolun.Ben bu manevi günler içinde böyle bi buluşmanın faydalı olacagına inanıyorum.İnşallah gerçekleşir.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Çok güzel düşünmüşsün Haydar. Böyle bir organizasyonda bulunmaktan mutluluk duyarım. Oranizasyon ve zamanı kesinleştiğinde özel mesajla bilgilendirme yaparsan sevinirim.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
haydarcığım gerçekten güzel düşünmüşsün ama benim gelme imkanım olmaya bilir.şimdiden hayırlı iftarlar.