haydar5050
Uzman Üyemiz
Selamun Aleykum..Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.Ankaralı hayvanseverler olarak bir iftar organizasyonu yapsak nasıl olur diye düşündüm.İşim geregi(müzisyen) çalıştıgımız yerle de böyle bi konu için görüştüm.Sagolsunlar hiç kar almadan bu yemegi düzenleyebileceklerini söylediler.Yerimiz etimsegut-baglıca bulvarı üzerinde sade keyif restaurant Orman bahçe tarzında dekore dilmiş kapalı mekanı da mevcut olan çok nezih bir yer.Ayrıca canlı müzik de yapacagız.Tabi bu sadece bir öneridir.Takdiri siz degerli arkadaslarım ve abilerime bırakıyorum.
menu 1 kişilik
gunu çorbası
tavuk şiş-tavuk pirzola
tereyaglı pilav
salata
cacık
iftar tabagı
tatlı
içecek (ayran)
İKRAM Semaverde çay
Menu fiyatı 12 liradır.DEdigim gibi böyle bir menunun bu sınıfta bir mekanda fiyatı 30 liradan aşagı degildir.Benim bu organizasyondan bir menfaatimin olmadıgını da beilrteyim.Sadece kaynaşma ve bu günlerin manevi hazzına ulaşmak amacıyla böyle bi fikir oluştu aklımda.Mekan Aile mekanıdır.Eşleriniz ve çocuklarınızla gelmeniz onların da kaynasması açısından daha iyi olacaktır.Teşekkür ediyor konuyu sizlerin takdirine bırakıyorum.
menu 1 kişilik
gunu çorbası
tavuk şiş-tavuk pirzola
tereyaglı pilav
salata
cacık
iftar tabagı
tatlı
içecek (ayran)
İKRAM Semaverde çay
Menu fiyatı 12 liradır.DEdigim gibi böyle bir menunun bu sınıfta bir mekanda fiyatı 30 liradan aşagı degildir.Benim bu organizasyondan bir menfaatimin olmadıgını da beilrteyim.Sadece kaynaşma ve bu günlerin manevi hazzına ulaşmak amacıyla böyle bi fikir oluştu aklımda.Mekan Aile mekanıdır.Eşleriniz ve çocuklarınızla gelmeniz onların da kaynasması açısından daha iyi olacaktır.Teşekkür ediyor konuyu sizlerin takdirine bırakıyorum.