iki dişi tek erkek

murat07

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TAN
arkadaşlar aynı kafese iki dişi bir erkek muhabet kuşu koyarsak eşleşme yavrulama olurmu.. yoksa kavga edip birbirlerini öldürme durumuna gelirlermi...

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
MU rat kardeşim derdin ne neden 2 dişi bir erkegi bir araya koyuyorsun  smileki
yazık degilmi erkege sen düşün 2 bayan bir sen yaşasan aynı yerde halini düşün  rotfl
olmaz kardeşim erkege gıcıgınmı var senın  :D

murat07

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TAN
geçen gün konu açmıştım... dişi ile erkek kavga edince ayrı kafeslere aldım diye... bir hafta on gün sonra tekrar aynı kafese koyunca tekrar kavga ederlerse bir dişi daha alıp yanlarına koyayımmı diye düşündüm...

ALEXrunaway

Yeni Üyemiz
Adı
Ekrem
Soyadı
YAHŞİ
Emsal teşkil etmesini istemem,

Bir zamanlar bir kafesimde 2 erkek 1 dişi kuşlarım vardı. 1 Erkek ve 1 Dişi hiç olaysız eş oldular ve yumurtlayıp yavruladılar. Yavruların yuvadan çıkışına ve hatta yem kırmaya başlamalarına kadar bu yavrulara ve dişiye 2 erkek birlikte baktılar.

Sanırım biraz huy problemi, birazda baskınlık kurma başarısı neticesinde görülebilecek bir şey. Kaldı ki bir salmada bir erkeğin bir kaç dişiyi idare etme çabası karşısında eğer erkeğiniz yeterli gelirse ve en az 2 yuvanız var ise sanırım 2 dişiyide idare edebilir düşüncesindeyim.

Tabi tüm bunlar istenmeyen gelişmelere de yol açabilir. Mümkünse siz doğal olanı yapın. 1 Erkek 1 dişi..  Koyacak yeriniz yoksa muhakkak bir kaç yuva fazla koyun.