B BACE Takipçi Üyemiz Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 211 Konum diyabakır Adı Deniz Soyadı Yılmaz 27 Şub 2014 #1 Dişi kkuşum arada ishal oluyor sonra ggeçiyor bugün gittim yine ishal fakat halsizlik vs tuyde kabarma flan yok gecen hafta sonu küçük kafesten cifthaneye aldim acaba stresten mi böyle oluyor yardim ederseniz sevinirim Sevgiler Saygilar
Dişi kkuşum arada ishal oluyor sonra ggeçiyor bugün gittim yine ishal fakat halsizlik vs tuyde kabarma flan yok gecen hafta sonu küçük kafesten cifthaneye aldim acaba stresten mi böyle oluyor yardim ederseniz sevinirim Sevgiler Saygilar
H hasan us Uzman Üyemiz Katılım 31 Eki 2012 Mesajlar 662 Konum Isparta Web sitesi www.facebook.com Adı Hasan Soyadı USAL 27 Şub 2014 #2 Stresten olabilir, bir kaç gün takip edin ishali devam ederse ''Sera diropur w'' kullanın.
B BACE Takipçi Üyemiz Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 211 Konum diyabakır Adı Deniz Soyadı Yılmaz 27 Şub 2014 #3 Hasan US' Alıntı: Stresten olabilir, bir kaç gün takip edin ishali devam ederse ''Sera diropur w'' kullanın. Genişletmek için tıkla ... peki abi saol yardimin için
Hasan US' Alıntı: Stresten olabilir, bir kaç gün takip edin ishali devam ederse ''Sera diropur w'' kullanın. Genişletmek için tıkla ... peki abi saol yardimin için