İkinci El Araç Alırken Önemli

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Serkan KUCCUK' Alıntı:
Buna fazla guvenmenizi tavsiye etmem neden diye sorrsanız arkadaşım aracı pertten aldı topladı sonra icerden adam ayarladı 250 tl verdi aracın pert kaydını sildirdi 9.000 tl aldı 17.000 tl topladı sattı arkadaşlar. Bu yuzden guvenmıyorum.
Serkan sende haklı olabilirsin fakat arkadaşımın kardeşi 18.000 tl verip İzmir'den peugeot 307 aldı.Tire'ye getirip sanayide kontrol ettirdiğinde aracın kazalı olduğunu hatta şaside yamulma olduğunu öğrendi.Belkide sorgulama yapsaydı bu başına gelmezdi.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Serkan KUCCUK' Alıntı:
Anlıyorum ama ben olsam 2. el arac alırken aracın orjınal servısınde muaynedne gecırtırdım adan zeye herşeyıne bakıyorlar rapor hazırlıyorlar karşılığında 150 tl alıyorlar sonucunda kafan dins oluyor. keşke sizde oyle yapsaydınız bır sorun olmazdı bence.
  ARKADAŞLAR AMAN DİKKAT ÇOK ÖNEMLİ KONU 2 S ENE  EVVEL İSTANBULDAN HONDA ALDIM ALDIĞIM ADAMA GÜVENDİK MÜSLÜMAN PARMAĞINDA HACI YÜZÜĞÜ FALAN FİLAN ARABAYI GÖSTERMEDİM BİLE SATIŞI YAPTIK DÖNÜŞTE İLK YAPACAĞIM ŞEYİ SONRA YAPTIM HONDA SERVİSİNE GİRDİM RUHSATI VERDİM ŞESE NUMARASINDAN BAKTILAR ARABA 1 YIL ÖNCE PERTE AYRILMIŞ TABİ GÜVENİN KALKMIŞ OLDUĞU DÜRÜST İNSANLARINDA ÜÇKAĞITÇI GÖZÜYLE BAKILDIĞI BAKILMAK ZORUNDA KALINDIĞI BİR ORTAM OLMUŞ MEMLEKET SONRA ARABANIN İLK SAHİBİNİN TELEFONUNU BULDUM NEDEN NASIL BİR KAZADAN AYRILDIĞINI SORDUM ADAM SİGORTACIYMIŞ ARAÇ PARK HALİNDEYKEN ARKADAN MİNİBUS VURMUŞ SONRA ÇOCUKLARI ARABAYI PERTE AYIRMIŞLAR KİLOMETRESİ ORJİNAL ARABA ZATEN SIFIR GİBİ DURUYOR AMA PERT KAYDI ARANIN GERÇEK FİATINDAN KAZASINA GÖRE 2 İLE 4 BİN TL AŞAĞI DÜŞER TEK TESELLİMİZ UFAK KAZA VE ARACIN KM Sİ ORJİNAL 62.000 KMHİÇ MASRAF AÇMADI ARAÇ GERÇEKTEN SERVİS KAYITLI