İKİNCİ KULUÇKADADA BOŞ!

EGMNKYMK

Üyemiz
Adı
güven
Soyadı
kaymak
İLKİNDE TOPLAM 7 İKİNCİDE TOPLAM 4 YUMURTADA MAALESEF BOŞ. :-X BİR İKİ GÜN DAHA BEKLEYİP YUMURTALARI DİŞİNİN ALTINDAN ALICAM VE YAVRULUĞU BİR İKİ AYLIĞINA KALDIRICAM Kİ DİŞİ KENDİSİNİ TOPLASIN.YUMURTALARIN DOLU OLABİLMESİ İÇİN BAŞKA NE YAPABİLİRİM?DİKKATLİ İZLEDİĞİMDE EŞLEŞME DURUMUNDA ERKEK DİŞİNİN ÜSTÜNDE İKİ SANİYE YA KALIYOR YA KALMIYOR.SEYRETTİĞİM EŞLEŞME VİDEOLARINDAKİ GİBİ BİR YOĞUNLUK OLMUYOR KUŞLARDA.SANIRIM YUMURTALARIN DÖLLENMEMESİNDEN DOLAYI İÇLERİ BOŞ.

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
erkek tam çiftleşemiyor. o da tecrübesizlikten kaynaklanıyor. bu nedenle yumurtlar boş. erkeği değiştirebilirsiniz. siz yuvayı çekseniz de yine çiftleşebilirler. dişi kafes tabanına yumurta bırakma ihtimali var.

Mert Yağcı

Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Yağcı
Ersin AKSAR' Alıntı:
erkek tam çiftleşemiyor. o da tecrübesizlikten kaynaklanıyor. bu nedenle yumurtlar boş. erkeği değiştirebilirsiniz. siz yuvayı çekseniz de yine çiftleşebilirler. dişi kafes tabanına yumurta bırakma ihtimali var.
+1

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
o erkekle fazla zaman kaybetmeyin. Tecrübesiz olsa bile o durumu ilk kuluçkanın sonlarına doğru atlatması gerekirdi

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
o erkekle fazla zaman kaybetmeyin. Tecrübesiz olsa bile o durumu ilk kuluçkanın sonlarına doğru atlatması gerekirdi
aynen katılıyorum erkekte sıkıntı vardır 2 kuluçkadan sonra bazı arkadslar 3 ve 4 bekle der bencede vakit kaybetmeyin eşinin değiştirin(erkeği)

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
bende ayı sorun vardı 1 çift kusumda kusları ayırdım 1 ay dınlerdırdım dısı erkekden ayrıkende yumurta bırakdı kızgınlık yumuurtası sonra tekrar ese attım aynı erkekle 5 yumurta bıraktı 4 dolu çıktı 4 yavruyu buyuttu geçmıs olsun

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Usta bende çok iyi bir çift vardı aynı anlattığın gibiydi onlarda.2. kuluçkada boş çıkınca verdim bir abime ayırdı eşleri.Erkek daha önce yavru büyütmüş kuşla 8 de 7 yaptı.Dişi de 1 yavru vardı altında en son.Kaç yumurta bilemiyorum onu tam olarak.Şimdi geri istemeye kendime yediremiyorum.Ben evde 3-4 takım bakıyorum.Onda 20 takım civarı var ben ona bağladım bu sorunu.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Faruk ŞANLI' Alıntı:
bende ayı sorun vardı 1 çift kusumda kusları ayırdım 1 ay dınlerdırdım dısı erkekden ayrıkende yumurta bırakdı kızgınlık yumuurtası sonra tekrar ese attım aynı erkekle 5 yumurta bıraktı 4 dolu çıktı 4 yavruyu buyuttu geçmıs olsun
+1
dediğim gibi biraz sabredin
olaki aldığın erkeğin hiçmi alışma süresi olmayacak
şakkadana çiftleşecekmi hemen???
bence aynı erkeğe biraz daha zaman verin...

kadir68

Yeni Üyemiz
Adı
KADİR
Soyadı
ÖZTAŞ
Arkadaşlar bende benzer bir sorun ile ilgili konu açacaktım ama burdan yazmaya karar verdim olay şöyleki bende evcil bir erkek var dişiyle sürekli ilgileniyor ve sürekli kusarak dişiyi doyuruyor nerdeyse ama hiç dişinin üstüne çıkma girişimi görmedim. daha sonra dişi yuvalıkta felan sürekli zaman geçirdi ama bu sefer erkek alakadar olmayı bıraktı böyle olunca dişide erkeği yakaladığı yerde dövdü :) ben suçu dişiye buldum ve erkeğe yeni dişi getirdim şimdi yine aynı erkek kuşu kusarak doyuruyor sürekli ama hiç üstüne çıkma gişimi yok ..ben şüpheleniyorum erkeği aldığımda çok evcil bir kuştu acaba eşleşmiyor mu diye düşünüyorum dişiler bu yüzden yumurtlamıyor olabilir mi ? eşleşme olmayınca dişi strese girip saldırganlaşıyor mu. bilgi vermenizi rica ediyorum.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Faruk ŞANLI' Alıntı:
+1 Ama Şahin abide haklı