Utku SAYÜN
Takipçi Üyemiz
kardeşimmmmm ilk yavrum az önce dünyaya gözlerini açtı maşallahlarınızı esirgemiyinnVedat MUT' Alıntı:;D
inşallah sağlıkla çıkar keratalar
kardeşimmmmm ilk yavrum az önce dünyaya gözlerini açtı maşallahlarınızı esirgemiyinnVedat MUT' Alıntı:;D
inşallah sağlıkla çıkar keratalar
maşallah maşallahUtku SAYİN' Alıntı:kardeşimmmmm ilk yavrum az önce dünyaya gözlerini açtı maşallahlarınızı esirgemiyinn))) C
C
C
C
C
C
C
![]()
maşşallah smileki smileki smileki smilekiUtku SAYİN' Alıntı:kardeşimmmmm ilk yavrum az önce dünyaya gözlerini açtı maşallahlarınızı esirgemiyinn))) C
C
C
C
C
C
C
![]()
saolunnVedat MUT' Alıntı:maşallah maşallahalkisd alkisd
Vedat MUT' Alıntı:BENİM PAŞALARI SİTE ÜYELERİMİZEN OKTAY BEY ALMIŞTIR. İNŞALLAH SAĞLIKLA BÜYÜR VE KENDİLERİ GİBİ GÜZEL YAVRULAR VERİRİLER.. HAYIRLI OLSUN
çok teşekkür ediyorum vedat kardeşim herkese hayırlı üretimler thumbsupboVedat MUT' Alıntı:BENİM PAŞALARI SİTE ÜYELERİMİZEN OKTAY BEY ALMIŞTIR. İNŞALLAH SAĞLIKLA BÜYÜR VE KENDİLERİ GİBİ GÜZEL YAVRULAR VERİRİLER.. HAYIRLI OLSUN
hayrını gör abi,inşallah beğenmişsindir.Oktay AYKUT' Alıntı:çok teşekkür ediyorum vedat kardeşim herkese hayırlı üretimler thumbsupbo
thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo alkisd alkisd alkisdVedat MUT' Alıntı:hayrını gör abi,inşallah beğenmişsindir.
HAYIRLI OLSUN OKTAY BEYOktay AYKUT' Alıntı:thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo alkisd alkisd alkisd
Fatih MANSIZ' Alıntı:Maşallah çok güzeller
yok yok,hani birbirlerine çok benziyolar ya,aynı renk şekilGökçen ÇELİK' Alıntı:Maşallah Allah nazarlardan esirgesin, sağlıklı uzun mutlu ömürler versin Allah.
Bu ikiz olayı nasıl oluyor? Bir yumurtadan iki tane mi çıkıyor ikizlik faktörü nedir yani kuşlarda?