Y yılmazzz Takipçi Üyemiz Katılım 22 Eyl 2012 Mesajlar 198 Konum İZMİR Adı YILMAZ Soyadı OK 9 Nis 2013 #1 arkadaşlar deep fix multisol aldım bugün tüy döken kuşum için nasıl kullanıcam yardımcı olursanz sevisinrm
arkadaşlar deep fix multisol aldım bugün tüy döken kuşum için nasıl kullanıcam yardımcı olursanz sevisinrm
efekan_altun Uzman Üyemiz Katılım 4 Mar 2012 Mesajlar 4,256 Konum izmir Adı rasim efekan Soyadı altun 9 Nis 2013 #2 Arkasında yazıyor zaten. Yarım suluğa 20 damla, hastalık durumunda 40 damla.
Y yılmazzz Takipçi Üyemiz Katılım 22 Eyl 2012 Mesajlar 198 Konum İZMİR Adı YILMAZ Soyadı OK 9 Nis 2013 #3 R.Efekan ALTUN.' Alıntı: Arkasında yazıyor zaten. Yarım suluğa 20 damla, hastalık durumunda 40 damla. Genişletmek için tıkla ... kaç günde bir verilmeli her su değiştirildiğindemi ?? arkasında 100ml suya diyo bizim kullandığımız normal boyutlardaki suluklar dimi ?
R.Efekan ALTUN.' Alıntı: Arkasında yazıyor zaten. Yarım suluğa 20 damla, hastalık durumunda 40 damla. Genişletmek için tıkla ... kaç günde bir verilmeli her su değiştirildiğindemi ?? arkasında 100ml suya diyo bizim kullandığımız normal boyutlardaki suluklar dimi ?
efekan_altun Uzman Üyemiz Katılım 4 Mar 2012 Mesajlar 4,256 Konum izmir Adı rasim efekan Soyadı altun 9 Nis 2013 #4 Yılmaz OK' Alıntı: kaç günde bir verilmeli her su değiştirildiğindemi ?? arkasında 100ml suya diyo bizim kullandığımız normal boyutlardaki suluklar dimi ? Genişletmek için tıkla ... Evet yarım suluk dolduracaksın abi. Hastalık olmadığı zaman 3-4 günde 1 hastalık olduğu zaman her gün
Yılmaz OK' Alıntı: kaç günde bir verilmeli her su değiştirildiğindemi ?? arkasında 100ml suya diyo bizim kullandığımız normal boyutlardaki suluklar dimi ? Genişletmek için tıkla ... Evet yarım suluk dolduracaksın abi. Hastalık olmadığı zaman 3-4 günde 1 hastalık olduğu zaman her gün
Y yılmazzz Takipçi Üyemiz Katılım 22 Eyl 2012 Mesajlar 198 Konum İZMİR Adı YILMAZ Soyadı OK 9 Nis 2013 #5 R.Efekan ALTUN.' Alıntı: Evet yarım suluk dolduracaksın abi. Hastalık olmadığı zaman 3-4 günde 1 hastalık olduğu zaman her gün Genişletmek için tıkla ... çok saol
R.Efekan ALTUN.' Alıntı: Evet yarım suluk dolduracaksın abi. Hastalık olmadığı zaman 3-4 günde 1 hastalık olduğu zaman her gün Genişletmek için tıkla ... çok saol
B beko_27 Uzman Üyemiz Katılım 3 Eki 2012 Mesajlar 433 Konum gaziantep Adı BEKİR Soyadı ÇOLAK 9 Nis 2013 #6 yav usta kullananlar memnun mu bilmiyorum ama deep markayı kimse tavsiye etmiyor yanlış anlama.tüy için maddi yönden uygun diyorsan biyotekniğin ürünlerini kullanabilirsin.
yav usta kullananlar memnun mu bilmiyorum ama deep markayı kimse tavsiye etmiyor yanlış anlama.tüy için maddi yönden uygun diyorsan biyotekniğin ürünlerini kullanabilirsin.