ilaç ve vitamin kullanımı

Adı
MUSTAFA
Soyadı
HIRKALI
herkese günaydın en ustadlarıma ve muhabbet kuşu üreticilerine sormak istediğim bir konu var ben muhabbet kuşlarıma vitaform - avivit - ve süpervit forte veriyorum sularına çay kaşığının ucuylan karıştırıyorum ben birkaç sefer kuşlarım bunların üçünü karıştırarak verdim bir seferde 15 günde bir veriyorum 3 ünü karıştırıp vermemde kuşlarıma zararı olurmu bana bu konuda açıklama yapmanız mümkünmü yoksa tek tek mi vermeliyim herkese teşekkkür ederim bol satışlar bol kazançlar hayırlı işler.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kraciğeri çok yorarsın.Verdiğimiz tohumlar ve mamalardanda vitamin almaktalar.2 haftada bir verirsen birde sulukta değilde mamalarına katarak verelim.

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Vitaform antibiyotik artı vitamin kuşlar sağlıkliyken vitaform kulanılmaya gerek yok bir hafta avivit bir hafdada super forte kulanabilirsin aşırıya kaçarsan Şahin abimin dediği gibi karaciğeri yorarsın.

hunter_07

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
özdemir
Ahmet ÖNDÜL' Alıntı:
Vitaform antibiyotik artı vitamin kuşlar sağlıkliyken vitaform kulanılmaya gerek yok bir hafta avivit bir hafdada super forte kulanabilirsin aşırıya kaçarsan Şahin abimin dediği gibi karaciğeri yorarsın.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
üç tane çok etkili bu ilacı karıştırmak aynen bizim parol,novalgin,ve mide hapğını aynı anda içip bile bilmeye intihar girişiminde bulunup sonrada vazgeçip hastaneye beni kim yetiştirecek dercesine yalvarışlı bakışlarla bakmamızı bir hayal edersem kuşların işi zor  gibi  karaciğer yorulmayı bırakalım iflas edebilir ALLAH korusun ..

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
haftda bır süpervıt uygunmudur?

yisemu

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KELLECİ
İlaçların veriliş zamanları çok önemlimidir.Ayda bir haftada bir.Birde hiç ilaç vermemek daha iyi değilmidir hasta olan kuşlar hariç.Doğal olan ilaç yerine geçecek vitaminler ve diğer yararlı şeyler kullanılamazmı.?

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kuşların doğadan aldıkları bütün vitamin ve yiyecekleri karşılamayacağımızdan dolayı vitamin desteği yapmak gerekiyor çokta fazla yüklenmeye gerek yok haftada bir yeterlidir

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Vitaform güçlü bir etkiye sahip aynı zaman da aşırısı Antibiyotik içermesinden dolayı ileri ki zamanlar da bağışıklık sistemin de alışkanlık ve hastalıklara karşı kuşlarınız da tedavi için kullanıldığın da cevap alamayacağınız bir Antibiyotik+Vitamin içeriklidir.Vitaform'u karışım olarak kullanamazsınız.İçeriğinde ki bileşimler diğer kullandığınız ilaçların özelliklerini yitirmesine sebep olmaktadır.
Kısacası sizin Vitaform ile kullanıp kuşlarınızın tüm vitaminleri aldığınızı düşündüğünüz karışımın içeriği yalnızca Vitaform.

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
Kullandığımız vitaminler geneli toz oral çözelti şeklindedir.Yani suda çözünen türdür.Bu yüzden suluklarında vermek en mantıklısı . Mamalarına katmanın pek faydalı olacağını düşünmüyorum. Tercih kullananların.