İLAÇLAR HASTALIKLAR VE YORUMLAR

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
arkadaslar sitede özelikle son zamanlarda artan ve rahatsız oldugum bir konu var.. kusum hasta diyen birine herkes bir ilac sölüyor hastalıgı bilmeden.. ne oldugunu anlamadan.. kusa iyi gelmeyen bir ilac kusun bagısıklık sistemni daha cok zayıflatip ölümüne neden olacaktir.. su ana kadarda takip ettigim öyle.. şu ilacı verdim öldü...şu ilacı verirseniz düzelir diyenler cok.. bazen kusa bakıyorum kus ishal söledikleri ilac hastalıkla alakası bile yok.. biryerlerden okuyup su suna iyi gelir diye sırf yorum yapmak isteyen arkadaslarımız cok sitede.. demek istedigim şu lütfen emin olmadan ilac kullanım önerisi yapmayınız.. iyi gelmeyen bir ilac kusun ölümüne sebep olacaktir.. buda kus besleyenlerin zamanla heveslerini kacıracaktir.. siteye 1 kus besleyen arkadaslarımız bile üyedir ve takip ediyorlar..diyecek baska sözüm yok.. saygılar..

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
katılıyorum...veteriner diye birşey var  ::)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeşimizi kutlarım benim iletilerime bir bakın hangi ilacı söyledim yada önerdim eğer bu işin HASTALIK TEŞHİS VE TEDAVİSİ RESİM YADA TELOFONLA OLSAYDI HASTANE VE VETERİNERLER NE GÜNE DURUYOR YALNIZ İSTİSNALAR HARİÇ KOMPLE ÜRETİMDEKİ GENEL BİR SIKINTI VE ÇARESİNİ TECRÜBESİYLE ISPATLANMIŞ BARİZ OLAYLAR HARİÇ  YALNIZ BİR GENELLEMEDE SÖZ KONUSU OLABİLİR İSHAL KESİCİ YARA TEDAVİ VS ODA SIKINTISI OLAN KARDEŞLERİMİZİN TERCİHİ OLABİLİR AMA EN KESİN VETERİNER  ANLAYAN İLGİLİ BİR KUŞSEVER BULMAK ARZULAR ŞELALE alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd

ONuR

Takipçi Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
PARILDAYAN
kesinlikle katılıyorum kendimden örnek vereyim şuan halen hasta olan ve düzeltmeye çalıştığım jumbom var kesin sonuç olarak veterinere  gittim ilaç tedavisi verdi inşallah kurtarrım..

kayseri_1960@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
Musa
Soyadı
AKAR
kardeşimizi kutlarım benim iletilerime bir bakın hangi ilacı söyledim yada önerdim eğer bu işin HASTALIK TEŞHİS VE TEDAVİSİ RESİM YADA TELOFONLA OLSAYDI HASTANE VE VETERİNERLER NE GÜNE DURUYOR YALNIZ İSTİSNALAR HARİÇ KOMPLE ÜRETİMDEKİ GENEL BİR SIKINTI VE ÇARESİNİ TECRÜBESİYLE ISPATLANMIŞ BARİZ OLAYLAR HARİÇ  YALNIZ BİR GENELLEMEDE SÖZ KONUSU OLABİLİR İSHAL KESİCİ YARA TEDAVİ VS ODA SIKINTISI OLAN KARDEŞLERİMİZİN TERCİHİ OLABİLİR AMA EN KESİN VETERİNER  ANLAYAN İLGİLİ BİR KUŞSEVER BULMAK ARZULAR ŞELALE ..    alkisd alkisd alkisd KEMAL BEYE ..BEHZAT BEYE TEŞEKÜRLER.. evil_idea evil_idea evil_idea