ileti sayısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
selahattin abi ileti sayısını profilden kaldırmak mümkün mü? eski tarihli konulara yorum yapılmaması için kaç defa uyarı yapılmasına rağmen bazı arkadaşlar inatla aynı şeyi yapmaya devam ediyor. bunların derdi bence ileti sayısı kaldırılsın gitsin herkes rahatlasın 1 sene önceki konulardan yeni konular görünmüyor. Anlamıyorlar.... neeee

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Bence anlamsız ve faydasız iletilerinde azaltılması için önlem alınmalı, yada uyarılmalı. Araştırıp bilgilenmek için bir başlık altındaki bilgileri komple okumak istediğimde bazen sayfalarca gereksiz yazı okumak durumunda kalıyorum. Benim bildiğim forumlar arkadaşlık, muhabbet veya tanışma sitesi değil bilgi paylaşım siteleridir.

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
bazı arkadaşlar sırf ileti sayısı artsın diye her şeye yazıyor. iyi kuşçu ileti sayısından belli oluyor yaondan demek. vay anasını bee

faustt

Üyemiz
Adı
erdal
Soyadı
demirtaş
kesinlikle dogru bir tespit olmus site yönetiminin buna bir çözüm bulması çok iyi olacaktır.

FatihZorlu

Üyemiz
Adı
Fatih A.
Soyadı
ZORLU
ileti sayısını arttırmak için eski konuları hortlatmaya gerek yok.

satış için başlık açan kişinin konusuna 1 er kez hayırlı satışlar yazılsa yine arttırılır ki bunu otomatiğe bağlamış bi çok insan var.

üretim hanesinin fotosunu yayınlayan insanın da keza öyle.

bence teşekkürler , tüğü kadar yavru al , hayırlı satışlar gibi butonlar konulsun..hem açılan konu dağılmasın. hem forum yorulmasın hem göz zevki berbat olmasın.

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
İleti sayısı değilde,verilen rütbeler kaldırılmalı,ve tabi üyelere verilen renkler.
Çok fazla rütbe var,yıldız vs. Belli bir mesaj sayısına gelene rütbe verilebilir ama buradaki rütbe sayısı inanılmaz fazla hatta haddinden fazla.5 adet rütbe yeterli bence,her rütbe içinde bir yıldız toplam 5 yıldız eder.Kişi daha da fazla coşmaz bu sayede.Yönetici olduğum bir sitede bu şekilde, 5-6 rütbe var ve 6 yıldız.Özel üye varsa yani mesajları anlam ifade eden,önem arzeden kişiler,bu kişilerede yönetim özel rütbe verir 'üstat' adı altında,bunu kendi forumumuzda da yapıyoruz ve gayet sağlıklı işliyor forum.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Fatih ZORLU' Alıntı:
bence teşekkürler , tüğü kadar yavru al , hayırlı satışlar gibi butonlar konulsun..hem açılan konu dağılmasın. hem forum yorulmasın hem göz zevki berbat olmasın.
Bu güzel fikir işte, bende aynı kanıdayım, bilgi paylaşımı olsun, okuyanda bıkmadan istifade etsin.

savas unsal

Üyemiz
Adı
Savaş
Soyadı
ÜNSAL
Yeni bir üyeniz olarak, bilgiye açım, bilgi, soru, sorun cevap okumak istiyorum.

Fakat sayfalarca tek satırlık, bir üstteki mesajın aynısı, kalıplaşmış kelimeleri görüyorum.
Birde altına imza, ara dur bilgi nerde diye.

"Hayırlı satışlar" yazılmış bir ton.

Samimiyseniz, özel mesaja tıklayın, hayırlı satışlar dileğinizi ordan iletin. Sevinsin.

Biraz önce 1000 küsür msg atan bir üyenin mesajlarını inceledim, paso, hayırlı satışlar, güzel paylaşım, tüyü kadar yavru, hayırlı olsun vs vs vs .

"post kasma" diyoruz biz buna. hiç gereği yok.

Şimdi bende yeni üyeyim günde 30 msg rahat yazarım, 1 ay sonra 1000 msg olur. ne olur
bu beni iyi bir muhabbet kuşu üreticisi mi yapar? Hayır! Ben aynı ben, aynı acemi hobici.
Sonra çıkıcam yeni gelen üyelere tavsiyede buluncam, adamda beni dinleyecek.

Rica ediyorum kaldırılsın şu ileti sayısı, gerçek bilgiyi kolay bulalım çöplerin arasından.

Arzular ŞELALE!

dr_sancar

Takipçi Üyemiz
Adı
sancar
Soyadı
varol
Şavaş ÜNSAL' Alıntı:
Yeni bir üyeniz olarak, bilgiye açım, bilgi, soru, sorun cevap okumak istiyorum.

Fakat sayfalarca tek satırlık, bir üstteki mesajın aynısı, kalıplaşmış kelimeleri görüyorum.

Samimiyseniz, özel mesaja tıklayın, hayırlı satışlar dileğinizi ordan iletin. Sevinsin.

Biraz önce 1000 küsür msg atan bir üyenin mesajlarını inceledim, paso, hayırlı satışlar, güzel paylaşım, tüyü kadar yavru, hayırlı olsun vs vs vs .

Şimdi bende yeni üyeyim günde 30 msg rahat yazarım, 1 ay sonra 1000 msg olur. ne olur
bu beni iyi bir muhabbet kuşu üreticisi mi yapar? Hayır! Ben aynı ben, aynı acemi hobici.

Rica ediyorum kaldırılsın şu ileti sayısı, gerçek bilgiyi kolay bulalım çöplerin arasından.

Arzular ŞELALE!
Kesinlikle katılıyorum.Merak edilen birşey sorulsa ne cevap var ne birşey paso dediğin gibi.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Şavaş ÜNSAL' Alıntı:

Arzular ŞELALE!
ARKADAŞIM ÜSÜTME ALINDIĞIMDAN DOLAYI CVP VERİYORUM ZANNETME
O SENİN DEDİĞİN HAYIRLI SATIŞLAR MAŞALLAH TÜYÜ KADAR YAVRU ALIRSIN
KELİMELERİ O TOPİKLERİN GÜNDEMDE KALMASINI SAĞLIYO
ESKİ ÜYELRİN HİÇBİRİSİ ESKİ KONULARA CVP YAZMAZ
YAZANLARDA EĞER DİKKATİNİ ÇEKTİYSE HEP YENİ ÜYELERDİR
ONLARI SUÇLAMIYORUM BİLMEDİKLERİ İÇİN TARİHE BAKMADAN YAZIYOLAR

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
ŞUNUDA UNUTMAYALIM ARKADAŞLAR
BURASI İLK ÖNCE PAYLAŞIM SİTESİDİR
FAKAT BEN DAHİL OLMAK ÜZERE
BİRÇOK ABİ VE KARDEŞLERİMİZ
BU SİTE ARACILIĞI İLE PARA KAZANMAKTADIR
HANİ BU YILDIZLAR VEYA İLETİ FAZLALIĞI BENCE ŞUNU
GÖSTERİYOR BU YILDIZ VE İLETİLER  ADAM ÜYE OLMUŞ
BİR KAÇTANE İLETİ YAZMIŞ İLAN VERMİŞ SONRA...
SONRASI YOK ADAM UÇMUŞ
İŞTE BU İLETİ VE YILDIZLAR O ARKADAŞIN NE KADAR SİTE İLE ALAKALI
OLUP OLMADIĞINI GÖSTERMEKTEDİR
BENİM KANAATİM BUDUR

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Eski üye yeni konu açsa forumda var ara deriz, arar bulur işine yarar teşekkür eder suçlu olur,
Hayırlı satışlar dilersin suçlu olursun, demesen adam sürekli güncel demek zorunda kalır yine suçlu olur
Adam üretimhanesinin resmini çeker yükler kendini tanıtmak ister adama hayırlı olsun dersin + ve - lerini söylrsin yardımcı olur ve kaynaşırsın suçlu olursun, bş ley yazmazan oda küser siteye katılım göstermez sonra yine biri suçlu olur.
1 senedir buradayım bu konu periyodik olarak ayad bir açılıyor neredeyse :)

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Ömer ADAM' Alıntı:
Eski üye yeni konu açsa forumda var ara deriz, arar bulur işine yarar teşekkür eder suçlu olur,
Hayırlı satışlar dilersin suçlu olursun, demesen adam sürekli güncel demek zorunda kalır yine suçlu olur
Adam üretimhanesinin resmini çeker yükler kendini tanıtmak ister adama hayırlı olsun dersin + ve - lerini söylrsin yardımcı olur ve kaynaşırsın suçlu olursun, bş ley yazmazan oda küser siteye katılım göstermez sonra yine biri suçlu olur.
1 senedir buradayım bu konu periyodik olarak ayad bir açılıyor neredeyse :)
+1
BUNUN DAHA MANTIKLI BİR AÇIKLAMASI YOK
BU KONU BU FORUMDA İLK DEĞİL SONDA OLAMYACAK
BENİM ŞAHSEN BU SİTE SAYESİNDE BİR ÇOK ARKADAŞIM ABİM KARDEŞİM OLDU
YENİ ORTAMLAR GÖRDÜM TANIDIM ALIŞ VERİŞ YAPTIM
İŞİNİ DÜRÜST YAPAN HERKEZİN BU ŞEKİLDE OLDUĞUNDAN ŞÜPHEM YOK

savas unsal

Üyemiz
Adı
Savaş
Soyadı
ÜNSAL
Samimi değilsiniz yani "2 kelimelik" ileti yazarken? Tek dert, konuyu yukarı taşımak?

Peki şunu sorcam, profilinizde ileti sayısı gözükmese de o 2 kelimelik yazıları yazacak mısınız?

Abimizin biri paragraflarca yazı yazıyor, altına "güzel paylaşım" . Hakediyormu o yazı o 2 kelimeyi. Bari bir cümle kur, yorum yap, eleştir bişey yap ne bileyim.

+1

Hayırlı satışlar, maşallah, güzel paylaşım, tüyü yavrusu.

Bakın beni yanlış anlamanızı istemem. Burası 4/4 lük bir ortam son derece yardımsever.
İlk topikimi açtım, sorumu sordum devasa üretimhanesi olan abimiz geldi cevap verdi
yardımcı oldu bana, ne güzel.

Buna itirazım yok. + ve - sini söylersin ona da itirazım yok, sevinirim hatta, fikir okuduğum için.

Amaç eğer, "up" lamaksa, yani başlığı üste taşımaksa, söylenilen lafların samimiyeti kalmıyor.

Adam üretimhanesinin resmini çeker koyarsa, sende üşenme özel msg at daha çok sevinir, kendini özel hisseder.

Samimi olalım beyler...

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Şavaş ÜNSAL' Alıntı:
Samimi değilsiniz yani "2 kelimelik" ileti yazarken? Tek dert, konuyu yukarı taşımak?

Peki şunu sorcam, profilinizde ileti sayısı gözükmese de o 2 kelimelik yazıları yazacak mısınız?

Abimizin biri paragraflarca yazı yazıyor, altına "güzel paylaşım" . Hakediyormu o yazı o 2 kelimeyi. Bari bir cümle kur, yorum yap, eleştir bişey yap ne bileyim.

+1

Hayırlı satışlar, maşallah, güzel paylaşım, tüyü yavrusu.

Bakın beni yanlış anlamanızı istemem. Burası 4/4 lük bir ortam son derece yardımsever.
İlk topikimi açtım, sorumu sordum devasa üretimhanesi olan abimiz geldi cevap verdi
yardımcı oldu bana, ne güzel.

Buna itirazım yok. + ve - sini söylersin ona da itirazım yok, sevinirim hatta, fikir okuduğum için.

Amaç eğer, "up" lamaksa, yani başlığı üste taşımaksa, söylenilen lafların samimiyeti kalmıyor.

Adam üretimhanesinin resmini çeker koyarsa, sende üşenme özel msg at daha çok sevinir, kendini özel hisseder.

Samimi olalım beyler...
BAKIN HALA DAHA AYNI ŞEYİ SAVUNUYOSUNUZ
TANITIM YAPAN ARKADAŞA ÖZELDEN MSJ ATILINCA
O KİŞİNİN TOPİK'İ NASIL GÜNCEL KALACAK
OZAMAN O KİŞİ 3-5 GÜN SÜREKLİ GÜNCEL-GÜNCEL-GÜNCEL
İLETİ ATMAK ZORUNDA KALACAK YANLIŞMIYIM ACABA !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...