ileti sayısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Orçun kardeşim burak cevap yazma biz burayı evimizin salonu misali görüyoruz adam internet sitesi olarak görüyor derdini anlatamazsın...
Zaten senin benim veya başka birinin bi şey anlatmasıan gerek yok herkez birbirini tanıyor

FatihZorlu

Üyemiz
Adı
Fatih A.
Soyadı
ZORLU
Şavaş ÜNSAL' Alıntı:
Samimi değilsiniz yani "2 kelimelik" ileti yazarken? Tek dert, konuyu yukarı taşımak?

Peki şunu sorcam, profilinizde ileti sayısı gözükmese de o 2 kelimelik yazıları yazacak mısınız?

Abimizin biri paragraflarca yazı yazıyor, altına "güzel paylaşım" . Hakediyormu o yazı o 2 kelimeyi. Bari bir cümle kur, yorum yap, eleştir bişey yap ne bileyim.

+1

Hayırlı satışlar, maşallah, güzel paylaşım, tüyü yavrusu.

Bakın beni yanlış anlamanızı istemem. Burası 4/4 lük bir ortam son derece yardımsever.
İlk topikimi açtım, sorumu sordum devasa üretimhanesi olan abimiz geldi cevap verdi
yardımcı oldu bana, ne güzel.

Buna itirazım yok. + ve - sini söylersin ona da itirazım yok, sevinirim hatta, fikir okuduğum için.

Amaç eğer, "up" lamaksa, yani başlığı üste taşımaksa, söylenilen lafların samimiyeti kalmıyor.

Adam üretimhanesinin resmini çeker koyarsa, sende üşenme özel msg at daha çok sevinir, kendini özel hisseder.

Samimi olalım beyler...
arkadaşa katılıyorum..

konuyu güncel tutmaya gerek yok keza. mühim bişeyse arayan bulur.. bulmadan yeni başlık acana aramanın yolu gösterilir.

bi konuyu güncelleştirmek konuyu acanın bileceği iştir bi taraftanda.

En mantıklısı Butonlar konulsun.. bu botunlardın yansımasıda başlığı açanın yorumunun hemen altında ufak ufak gözüksün.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
herkes siteyi araştırır gerekli bilgileri bulur okur ama bazıları sabitlenmiş konulara yorum yapılıyor. Bu konular yorum yapın diye açılmamış. Bilgilendirme için.her okuduğun konuya yorum yapılmaz ki...

savas unsal

Üyemiz
Adı
Savaş
Soyadı
ÜNSAL
Orçun AST' Alıntı:
BAKIN HALA DAHA AYNI ŞEYİ SAVUNUYOSUNUZ
TANITIM YAPAN ARKADAŞA ÖZELDEN MSJ ATILINCA
O KİŞİNİN TOPİK'İ NASIL GÜNCEL KALACAK
OZAMAN O KİŞİ 3-5 GÜN SÜREKLİ GÜNCEL-GÜNCEL-GÜNCEL
İLETİ ATMAK ZORUNDA KALACAK YANLIŞMIYIM ACABA !
Yazdığınız konuyu güncel tutmak için samimi olmadan "2 kelime", "+1" "maşallah" yazıyorsunuz, eyvallah.

Peki konu güncelliğini kaybedince, atıyorum 1 hafta 2 hafta sonra, o yazdığınız yazıyı siliyormusunuz? Hayır çöp olarak duruyor orda.

Böyle lüzumu gereği olmayan yazılar yazılmasa zaten sizin o güncel tutmak istediğiniz
yazı aşağılara inmeyecek yukarda kalacak. Ama 10 kişi birden her konuya "2 kelime" yazınca iş artık yarışa dönüyor.

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Şavaş ÜNSAL' Alıntı:
Samimi değilsiniz yani "2 kelimelik" ileti yazarken? Tek dert, konuyu yukarı taşımak?

Peki şunu sorcam, profilinizde ileti sayısı gözükmese de o 2 kelimelik yazıları yazacak mısınız?

Abimizin biri paragraflarca yazı yazıyor, altına "güzel paylaşım" . Hakediyormu o yazı o 2 kelimeyi. Bari bir cümle kur, yorum yap, eleştir bişey yap ne bileyim.

+1

Hayırlı satışlar, maşallah, güzel paylaşım, tüyü yavrusu.

Bakın beni yanlış anlamanızı istemem. Burası 4/4 lük bir ortam son derece yardımsever.
İlk topikimi açtım, sorumu sordum devasa üretimhanesi olan abimiz geldi cevap verdi
yardımcı oldu bana, ne güzel.

Buna itirazım yok. + ve - sini söylersin ona da itirazım yok, sevinirim hatta, fikir okuduğum için.

Amaç eğer, "up" lamaksa, yani başlığı üste taşımaksa, söylenilen lafların samimiyeti kalmıyor.

Adam üretimhanesinin resmini çeker koyarsa, sende üşenme özel msg at daha çok sevinir, kendini özel hisseder.

Samimi olalım beyler...

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Şavaş ÜNSAL' Alıntı:
Yazdığınız konuyu güncel tutmak için samimi olmadan "2 kelime", "+1" "maşallah" yazıyorsunuz, eyvallah.

Peki konu güncelliğini kaybedince, atıyorum 1 hafta 2 hafta sonra, o yazdığınız yazıyı siliyormusunuz? Hayır çöp olarak duruyor orda.

Böyle lüzumu gereği olmayan yazılar yazılmasa zaten sizin o güncel tutmak istediğiniz
yazı aşağılara inmeyecek yukarda kalacak. Ama 10 kişi birden her konuya "2 kelime" yazınca iş artık yarışa dönüyor.
arkadaşım sen olayı anlamadın sanırım sadece o kişi topik açmıyo burda hergün onlarca kişi topik açıyor  bu durumda o arkadaşın konusunun güncel kalması nasıl olur bir söylermisin bana

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Site sahibinin takdirine kalmış tüm bunlar. Sonuçta mal kiminse istedği gibi tasarruf eder, nasıl bir site olmasını istiyorsa öyle yapar yada öyle kurallar koyar. Arkadaşlar bence gereksiz tartışmaya giriyorlar.

Yanlızca fikrini yazıp öylece bırakmaları yeterli, kabul görürse zaten uygulanır !...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...