İlgi

Serhan

Yeni Üyemiz
Adı
Serhan
Soyadı
Avşar
Merhaba,

Erkek muhabbet kuşu neden dişisiyle hiç ilgilenmez? Çek erkek muhabbetim dişiyle hiç ilgilenmiyor kur yapmıyor. Dişi erkeğe nazaran daha canlı istekli hatta kızışma döneminde ama diğer çek muhabbetlerime baktığımda çok fark var aralarında.Kızıştırıcı yem verdim bi fayda göremedim hep sabit duruyor acaba bi sorunumu var? Yardım-görüşlerini bekliyorum teşkkürler.. 

http://e1206.hizliresim.com/y/4/7gb7t.jpg

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Serhan AVŞAR' Alıntı:
Merhaba,

Erkek muhabbet kuşu neden dişisiyle hiç ilgilenmez? Çek erkek muhabbetim dişiyle hiç ilgilenmiyor kur yapmıyor. Dişi erkeğe nazaran daha canlı istekli hatta kızışma döneminde ama diğer çek muhabbetlerime baktığımda çok fark var aralarında.Kızıştırıcı yem verdim bi fayda göremedim hep sabit duruyor acaba bi sorunumu var? Yardım-görüşlerini bekliyorum teşkkürler.. 

http://e1206.hizliresim.com/y/4/7gb7t.jpg
genelde kızıştırıcı yem bir işe yaramıyor  paket 250 gramsa 200 gramına yem 50 gramına nijer ve keten tohumu karıştırıyorlar. onun yerine yemliklerine nijer koyabilirsin.. nijer üst tarafta kalmak şartıyla böylece erkek kuşunu kızıştırabilirsin ;)

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
fazla nijer yağlanmalara yol açabilir buna dikkat edin onun yerine havuç da kızıştırıcı özelliklere sahiptir bilginize. ayrıca kızıştırmak için 10 gün gibi bir süre için kuşları ayrı kafese alabilirsiniz bir birlerini özlerler :)

Serhan

Yeni Üyemiz
Adı
Serhan
Soyadı
Avşar
Çok saolun ayırdım kuşları şimdi. Birbirlerini görecek şekilde koydum kafesleri erkek şimdiden canlandı 10gün içinde bakalım nolacak :) Ayrıca ekeğin nefes alış-verişinde bi problem var sanırım ağzını sürekli açıp kapatarak nefes alıyor bunun nedeni nedir?

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
ağzını acıp kapatmasının nedeni havaların sıcak olmasından olabilir kanatlarını yanlara doğru acarlar ve ağzını acıp kapatırlar banyoluk takarsanız faydası olur.. rotfl

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
BEnce siz ilk başta nasıl bir bakım uyguladığınızı yazın ona göre herkes yorum yapacaktır