İlgisizlik..!!

tiridinho

Yeni Üyemiz
Adı
Tiridinho
Soyadı
Stifler
Merhaba arkadaşlar.Forumdan kuş sahibi olmak istedim ankarada üretici olan elinde kuş olana herkese mesaj attım forumdan sürekli on-line durumdalar ama biriside dönüp cevap vermedi herşey ticaretmidir ? İllaha toplu alım yapmak zorundamıyız ? Nedir bu ilgisizlik ?

tiridinho

Yeni Üyemiz
Adı
Tiridinho
Soyadı
Stifler
Telefonlarıyla irtibat diyorsunuz ancak full time açıklar forumdan yazmak çok mu zor ?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Tridinho bey herkes herzaman forumda olmayabiliyor. Bilgisayarı açık oluyor ama bilgisayarının başında olmayabiliyor. Bence imzalarından telefonlarını alarak arayabilirsiniz. Bazen bana bile o kadar çok özel mesaj geliyorki ilgilenemeyebiliyorum. Bu kimsenin alakadar olmadığını göstermez.

tiridinho

Yeni Üyemiz
Adı
Tiridinho
Soyadı
Stifler
Şahin Abi bir haftadır aynı kişilere sürekli mesaj atıyorum ancak hiç dönüp bişey demiyolar.Bir gün yazmaz iki gün yazmaz ama kaç gün oldu kimse ilgilenmiyor.Kimseye karşı bi tutum sergilemiyorum ancak mesajlara geri dönüş olmaması can sıkıcı.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Olmayabilir bunuda bir sıkntı haline getirmemek lazım. Telefonla arayarak siteminide belirtebilirsin. Herkesin muhakkak bir açıklaması vardır. Dinlemeden bilmeden yargılamayalım yeter. Bende dediğim gibi bazen oluyorki 20 tane özel mesaj geliyor ve bazılarına cevap veremeyebiliyorum.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Adı:Tiridinho Soyadı:Stifler olan arkadaşım;
    Site müdavimlerini de suçlayan bu yanlış tutumunuz size bir şey kazandırmaz..
    Sonuçta hepimizin bir işi, Ailesi ve başka dostları da var; kimseyi özel iletinize cevap vermediği suçlayamazsınız. 

Konunun arşivlenecek bir değeri olmadığı için Site yönetimince silinmesini öneriyorum. 

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Sonuçta hepimizin bir işi, Ailesi ve başka dostları da var; kimseyi özel iletinize cevap vermediği suçlayamazsınız. 

Konunun arşivlenecek bir değeri olmadığı için Site yönetimince silinmesini öneriyorum.
+11111111111111111111111111111111111111111

E

elaziz2316

Guest
    Ankarada üretim yapan üstadlarımızın adresleri ve telefonları mevcut. Bi zahmet bi telefon edersin, üretim yerinize gelebilirmiyim dersin. Zannetmiyorum ki hiçbirisi de "yok olmaz" desin. Hem kuşları yerinde görürsün. Fiyatta da anlaşırsanız alırsın. Hem de sohbet sırasında tahmin bile edemeyeceğin kadar ek bilgiler alırsın. Kafana takılan ne varsa sorarsın, cevabını alırsın.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
elaziz2316' Alıntı:
    Ankarada üretim yapan üstadlarımızın adresleri ve telefonları mevcut. Bi zahmet bi telefon edersin, üretim yerinize gelebilirmiyim dersin. Zannetmiyorum ki hiçbirisi de "yok olmaz" desin. Hem kuşları yerinde görürsün. Fiyatta da anlaşırsanız alırsın. Hem de sohbet sırasında tahmin bile edemeyeceğin kadar ek bilgiler alırsın. Kafana takılan ne varsa sorarsın, cevabını alırsın.
+1

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
tiridinho' Alıntı:
Şahin Abi bir haftadır aynı kişilere sürekli mesaj atıyorum ancak hiç dönüp bişey demiyolar.Bir gün yazmaz iki gün yazmaz ama kaç gün oldu kimse ilgilenmiyor.Kimseye karşı bi tutum sergilemiyorum ancak mesajlara geri dönüş olmaması can sıkıcı.
Sevgili arkadaşım Mesajla kuş alınmaz, gerçekten kuş alacaksan açacaksın telefonu aklına gelen tüm özelliklerler ile ilğili bilğiyi soracaksın ve işine gelirse randevu alıp buluşacaksın...

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:

suç atana kadar arasaydınız buda sizemi zor geldi kontürün hesabınımı yaptınız

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
ben gün içinde telefonla bir çok kişiyle görüşüyorum.hatta aziz türker diye bir arkadaşımız ıspartalı ,1 hafta önce izmirden kuş aldı topluca ama o kuşlarala ilgili benimle 1 saat telefonla görüştü.yani benden kuş almadı.yinede arayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.kuş arıyorsunuz doğru.demekki size cevap yazılmadığına göre ellerimizde satılık kuş yok.eğer telefon ettinizde size ters bir cevap verildi ise haklısınız.bu kadar alıngan olmayın ve nasıl ne şekil bir kuş arıyorsunuz belirtin bakalım yardımcı olabilecekmiyiz.sadece ben muhabbet kuşu arıyorm demekle olamz.ha birde formdaki konu şöyleydi yanılmıyorsam.(kafes dahil kuş istiyorum)belki eksik olabilir.kafesle kuş aranamaz.kafesi kendiniz tedarik edin.kuş bir şekilde bulunur.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞIM  bu kadar insan sana yazdıysa bu siteten suçlamadan önce bu site hakkında biraz incele ondan sonra yorum yap sen ilk önce kendini sogula ben 6 aydır buradayım ve bu siteden bir çok arkadaşlarla görüştüm hepsinndende ALLAH RAZI OLSUN İYİKİ VARLAR HEPTE OLACAKLAR onun için sen şapkanı önüne koy birdaha düşün sen muhabbetçilileştirebildiklerimizdenmisinizi kendine SOR slm en büyük site bizim site

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
ben telf ile aradım sağolsunlar ilgilendiler.isimde verirdim ama izni olmadan olmaz tabi