ilk çiftim, acemiyim ne öneririsiniz

tk015677

Yeni Üyemiz
Adı
HÜSEYİN ONUR
Soyadı
ESMER

ilk çiftim, dişi kuş 4 yıldır bende 15 gün önce damızlık erkeği aldım, ilk defa yavru almaya calışıyorum, öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

cemo413

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
Adıgüzel
yaa beenmde ilk çiftim ve bunlar hazır çift arkadaşlar çiftleşmek için püf noktalar nelerdir acaba???

tk015677

Yeni Üyemiz
Adı
HÜSEYİN ONUR
Soyadı
ESMER
resim yükleme ye çalışıyorum ama bir türlü olmuyor en sonunda pes ettim

cemo413

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
Adıgüzel
benim çiftim gardobun üstünde duruyo kafeste ve benm odamda ben de ders çalışırken 11 e 12 e kadar ışık yakıyorum ve odaya girdiğimiz zaman rahatsız olurlar mı???

tk015677

Yeni Üyemiz
Adı
HÜSEYİN ONUR
Soyadı
ESMER

ensonunda yükledim resimleri kuşlar nasıl görünüyor? yorum ve önerilerinizi bekliyorum

tk015677

Yeni Üyemiz
Adı
HÜSEYİN ONUR
Soyadı
ESMER
teşekkür ederim inşallah sağlıklı yavrular alabilirim

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
Maşallah. Onur kardeşim aynı şeyi bende yaptım 4 yıldır 1 erkek muhabbet vardı yanına 3 ay önce dişi aldım. Aldığım dişi biraz küçüktü bnm erkek direk kabullendi onu fakat bizi gördüğünde başıyodu konuşmaya bende daha az insan olan bi odaya aldım 3 ayda konuşmayı anca bıraktı şimdi dişiye cıgıldıyor :D:D tavsiyem seni daha az görmelerini sağlıyabilirsin.

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
kuşları fazla rahatsız etmeyin bakımınını yapın gerisi onlara kalmış bişey

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kuşlarınızın yerinin değişmeyeceği bir ortama almanız iyi olur. Gerekli periyodik bakımlarınıda yaptıktan sonra size fazla iş düşmez

serdar ulusoy

Yeni Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
ULUSOY
bu işin en büyük yanı sabır 10 15 gün bekleyin sakın pes etmeyin onlar uygun zamanı bulacaklardır...

tk015677

Yeni Üyemiz
Adı
HÜSEYİN ONUR
Soyadı
ESMER
periyodik olarak bakımlarını yapıyorum, dediğiniz gibi fazla karışmıyorum onlara, yaşlı olması handikap gibi gözüküyor ama ben bu çiftten 1-2 ağız almayı planlıyorum zaten. bir de bir şey sormak istiyorum bu dönemde kuşlara (az miktarda nijer, yulaf) gibi ektra yemler veriyorum. farklı bir şey yapmama gerek var mı ?
şimdiden teşekkür ederim

serdar ulusoy

Yeni Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
ULUSOY
bak canım kardeşim fazla birşey verip kuşların midesini karıştırma onu bende veriyorum ama nijeri fazla verme mümkünse 1 kg yemin içine 100 200 gramlık paket karıştır fazla verme böyle devam edersen güzel yavru alırsın resimleride yüklersen daha net bilgiler verebiliriz saygılar...