Umut YESİR' Alıntı:maşallah. Allah nazardan saklasın
Samet HOCAOĞLU' Alıntı:maşallah çirkinlere![]()
Mert bey, daha yuvadan yeni atladılar, şöyle bir hafta kadar daha geçsin o zaman düşünebilirimMert AYDIN' Alıntı:maşallahhh
satılık mı hocam?
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:gerçekten çok güzel hayırlı üretimler
Teşekkür ederim arkadaşlar, Selim bey evimin yanında küçük bir depo tuttum orada bakıyorumSelim YALÇIN' Alıntı:Maşallah Mehmet hocam çok harıkalar. NErede bakıyorsun kuşlara ?
Bilal ALKURT' Alıntı:Hay maşallah Mehmet hocam çok güzeller.Nazar değmesin inşallah. thumbsupbo
Gerçekten yaa, ben bunu nasıl düşünemedimSelim YALÇIN' Alıntı:Dedim bende okulda falan bi yer mı ayarladı![]()
Benimde okulun yanında ek bina var depo gibi, düşünmüyor değilim fakat kışın morg gibi aynı kuşlar donarlar. okuldada boş odalar var da uygun olmaz herhaldeMehmet UYAR.' Alıntı:Gerçekten yaa, ben bunu nasıl düşünemedim![]()
Okulda bir sürü boş yer de var hani, benim odam bile tuttuğum yerden en az 2 kat daha büyük![]()
Okulda olmaz tabiiSelim YALÇIN' Alıntı:Benimde okulun yanında ek bina var depo gibi, düşünmüyor değilim fakat kışın morg gibi aynı kuşlar donarlar. okuldada boş odalar var da uygun olmaz herhalde![]()