İLK DEFA ŞAHİT OLUYORUM - VİDEO YÜKLENDİ

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
yetişkin erkek muhabbetlerinde birbirleriyle ilgilendiklerini, beslediklerini felan duydum gördüm
ancak dün sabah iki yetişkin çakı gibi erkek satın aldım ve evdeki iki erkek, 1 dişi olan yetişkinlerin olduğu salmaya bıraktım.
bıraktığım andan şu saate kadar salmada bulunan iki erkekle yeni satın aldığım iki erkek birer çift olmuşlar kumrular gibiler bi çiftleşmedikleri kaldı bu ne iştir??
salmayabi dişi daha attım ama banamısın demiyorlar, erkeklerin dişileri gördükleri yok ben böyle kurlaşan kuşlar görmedim???

SARI İLE GÖK MAVİSİ
TURKUAZ İLE GRİ RENKLİ KUŞLAR.

http://s1254.photobucket.com/albums/hh606/alibeyk/?action=view&current=196d64b3.mp4

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
mert bey size tavsiyem şöle olucak .Kuşları teker teker kafeslere ayırın ve dişi seçtirin kuşlara kuşlar gerektiginden fazla kızışmış gibi görünüyor. yanlarına hazır dişi atarsanız yavru alabilirsiniz diye düşünüyorum. Tabiki dişilerinde hazır olması lazım.Selamlar.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
SALMADA ERKEKLER BU TİP DURUMLARI YAPARLAR BİR BİRLERİNE ÜSTÜNLÜK KURMA CABASIDIR NORMAL BİR DURUM...

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Uğur ŞANLI' Alıntı:
mert bey size tavsiyem şöle olucak .Kuşları teker teker kafeslere ayırın ve dişi seçtirin kuşlara kuşlar gerektiginden fazla kızışmış gibi görünüyor. yanlarına hazır dişi atarsanız yavru alabilirsiniz diye düşünüyorum. Tabiki dişilerinde hazır olması lazım.Selamlar.
aynı olay geçen haftalrda benim başıma geldi hemde show kuşlarınmda erkekler kzısmıs yuvalıklı kafeslerine dişi sec koy bak neler oluyor

mersin

Üyemiz
Adı
Hüdaver
Soyadı
DEVECİ
Es selamü aleyküm aslında normal bi durum (bize  göre ters olsada )kuşlar yada hayvanlar arasında bu oluyor genel olarak ta ya baskınlık mücadelesi yada acemi erkeklerin nasıl kur yapıldıgını ögrenmek için bu şekilde biraz zaman geçiriyolar uygun dişiler attıgın zaman ilgileri dişilere kayıyor hayırlı üretimler bol kazançlar ALLAH cc hz hayırlısını versin emeklerinizi zai etmesin cüm.inş. AMİN

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Hüdaver DEVECİ' Alıntı:
Es selamü aleyküm aslında normal bi durum (bize  göre ters olsada )kuşlar yada hayvanlar arasında bu oluyor genel olarak ta ya baskınlık mücadelesi yada acemi erkeklerin nasıl kur yapıldıgını ögrenmek için bu şekilde biraz zaman geçiriyolar uygun dişiler attıgın zaman ilgileri dişilere kayıyor hayırlı üretimler bol kazançlar ALLAH cc hz hayırlısını versin emeklerinizi zai etmesin cüm.inş. AMİN
Allah razı olsun.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
yorumlarınıza teşekürler
ancak salmada dişi kuşlarda var?

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
hmm  bence  bir  dişi  bir  erkek  olarak  bir kafese ayırınız......

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
kuşlardada bazen oluyor özellikle erkeklerde fazla ama dişilerdede oluyor bu kuşları ayırmak en doğrusu mesela ben hemen ayırıp kafese atıyorum 1 hafta sonra felan yanına bir dişi bakıyorum 10 gün eş olmazsa bir dişi daha bence ayırsanız çok iyi olur çünkü birbirlerinden başka dişilerle hiç ilgilenmiyorlar.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Çilem ERDEM' Alıntı:
kuşlardada bazen oluyor özellikle erkeklerde fazla ama dişilerdede oluyor bu kuşları ayırmak en doğrusu mesela ben hemen ayırıp kafese atıyorum 1 hafta sonra felan yanına bir dişi bakıyorum 10 gün eş olmazsa bir dişi daha bence ayırsanız çok iyi olur çünkü birbirlerinden başka dişilerle hiç ilgilenmiyorlar.
aynen
dişilere baktıkları yok.

tankuuu

Takipçi Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
ÖZGÜR
Hüdaver DEVECİ' Alıntı:

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
şu anda işteyim akşam koyarım.
ama erkekmi diye diyorsanız
dördüde erkek.

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Aynı hareketleri benim evcil erkek sürekli diğer erkeklere yapıyo  :D

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
erkekleri ayrı ayrı üretim kafesine koy yuvalığıda tak 8-10 gün sonrada yanına dişiyi koy bu şekilde bu erkeklerden bi randıman alamazsın....