ilk kuluçka ama boşşşşş???????

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
NORMAL. İKİNCİ KULUÇkayı bekleyin şayet o zamanda aynı durum olursa erkeği değiştiriniz.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
bir kaç sebebi olabilir bunun
erkek kısırdır, kızgınlıktan kaynaklı kuluçka, çiftleşmenin tam manasıyla gerçekleşememesi..

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Abi bn da üzülecek bir şey yok 2. kuluçkada düzelirler ve tam yavru alırsın inş.. mert abi bu soru benim sorum konuyla alakası yok ..  dişi kuşların kısır olduğunu nerden anlayabilirz acaba .. ?

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
Abi bn da üzülecek bir şey yok 2. kuluçkada düzelirler ve tam yavru alırsın inş.. mert abi bu soru benim sorum konuyla alakası yok ..  dişi kuşların kısır olduğunu nerden anlayabilirz acaba .. ?
deneme yanılma yoluyla dişiyi başka erkekle denersiniz yine boş yumurta veriyorsa bu sefer dişide sorun olduğu kanaatine varırsın . Tabiki bu kuşları değiştirmeden önce özel bir bakım programına almanızı tavsiye ederim

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Fatih MANSIZ' Alıntı:
deneme yanılma yoluyla dişiyi başka erkekle denersiniz yine boş yumurta veriyorsa bu sefer dişide sorun olduğu kanaatine varırsın . Tabiki bu kuşları değiştirmeden önce özel bir bakım programına almanızı tavsiye ederim
Teşekürler Fatih abi bir dişi kuşum var 1,5 yıl oluyor ve kuş 2 erkek kuş değiştirdim ve hala çiftleşmediler bile bırak çiftleşmeyi iki erkek ilede aynı tepki verior mesela erkek yem kusmak istese hemn yanına geliyor ve iyi anlaşıolar erkek kur yapmaya başlasın kovalıyor gagalıyor .. anlamadım gitti..