ilk yavrularım geldi sonunda

tevfik49

Üyemiz
Adı
tevfik
Soyadı
özcanlı
arkadaşlar bursa dan katılıyorum 1 yıldır hobi amaçlı 4 çift muhabbet kuşu besliyorum evde 1 yıl sabrettikten sonra ilk yavrularımı aldım en sonunda darısı diğer çiftlerimin başına artık :) siteyede 1 yıldır üyeyim pek aktif olmasamda sürekli takip ediyorum  ANNE BABA

YAVRULAR

bunlarda diğer çiftlerim  

tevfik49

Üyemiz
Adı
tevfik
Soyadı
özcanlı
Emre GÜZELAY' Alıntı:
bursanın neresinden ?  bide evde nasıl bir ortamda üretim yapıyorsunuz ben cok denedim başarılı olamadımda

bursa da teleferikte oturuyorum nasıl bir ortam dersen bulundukları odada balkon var caddeye bakıyor araç sesi motor sesi eksik olmuyor bide kapı pencere açıldımı havalandırmak için gürültü dahada artıyor  gündüz pek kimse odada oturmuyor akşamları sadece televizyon falan açılıyor  gürültüye alıştılar anlıyacağın  aslında 1 yıl boyunca çok yumurta yaptılar ama oda sıcaklığı sabit olmadığı için hep boş çıktı yumurtalar havalar ısınınca yavrular geldi sana tavsiyem yumurtasını yavrusunu görüp öyle al çift lerini birde yemlerini mamalarını vitaminlerini hiç eksik etmiyorm kendi hallerine bıraktım zaten canları isterse vakti gelmişse yumurta yapıyorlar canları istemezse ne yaparsan yap fayda etmiyor ama dediğim gibi eş alıcaksan yavrusunu yada yumurtasını görüp öyle al ben bu çifleri öyle almıştım diğer üç çiftimde daha bi numara yok bekliyom sabırla yuvaya arada ilgi gösteriyolar

tevfik49

Üyemiz
Adı
tevfik
Soyadı
özcanlı
genlerinde varmış inşallah bir gün tam beyazda çıkar  :)