İlk Yavrum dünyaya Geldi :)

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
hem hint hem muhabbet yanyana hiç bir sorun yok hepsindede yavru alıyorum

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Hayırlı uğurlu olsun MAAŞALLAH. Zebra tam hastalık kaprissiz ve mama için eline sağlık demedikleri kalıyor cici kuşlar çok seviyorum. Mutasyon filan deyincede her gördüğünü alası geliyor insanın.

Geçtiğimiz hafta yapılan seminerde, Bilal Bey eğitimi vermişti. Orada bir tablo vardı hastalıklar konusu işlenirken.
Örneğin kanarya tek başına bakıldımı bazı hastalıklar muhabbet kuşu ile aynı ortamda bakıldımı artı başka hastalıklar da olma riski çoğalıyordu
ben öyle anladım.
Ama temiz ve gıdası tam olan kuşlarda risk zaten daha düşüktür oda var. Ben çok anlatmadım umarım bu konuyu daha iyi aktaranlar olur.
Bende 4 çift mubiş, 10 çift finch var bir çift bengal gerisi zebra tepelide buldum yeni yuva kuruyorlar. İnşallah paylaşacağım resimlerini. Çok başka şeyler herkeze tavsiye ederim keyif için seyretmeye bire birler. Hele birde annelerine yalvarırken görün yavruları tadından yenmez minnoşlar.

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Ozan SARIYILDIZ' Alıntı:
Bide hint bülbülü almayı düşünüyorumda aynı odada hint bülbülüyle muhabbetler dursa sorun olurmu 1 metre fln aralıkla koyarım kafesi
bende uretımıme 1 cıft le hınt bulbulu aldım bakalım sımdılık muhabbet ılgılenmıyor :D

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Canan NUMAN' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun MAAŞALLAH. Zebra tam hastalık kaprissiz ve mama için eline sağlık demedikleri kalıyor cici kuşlar çok seviyorum. Mutasyon filan deyincede her gördüğünü alası geliyor insanın.
Benimde almak istememdeki sebep o :) çok hoşuma gidiyolar inşallah yarın 1 çiftte hint bülbülü alıcam bakalım onlardanda yavru alabilecekmiyim

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Yaşlı almazsanız çok rahat yavrularlar.
Yeni yavrudan çıkmış 2 aylık kuş alın bence zaten 3-4 aylıkken yumurtluyorlarmış.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Sizin adınıza sevindim inşallah hepsi sağlıkla çıkar ve büyür.