İlk yavrum...

rood84

Üyemiz
Adı
reyhan
Soyadı
demir
herkese merhabalar, iyi akşamlar

resimdeki kuşum muhabbetlerimden aldığım ilk yavrum.Bir konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var.Kuşum 32 günlük ve yuvadan daha bugün çıktı .Babası kuşa yem kırmaya öğreteceğine yavruya göz dikiyor.Anneside erken yumurtladı şu an 3 yumurtası var.Uzatmadan sormak istediğim, yavruya nasıl yem kırmayı öğretebilirim.kendi kendine öğrenirmi.2 adet erkek kuşumun yanına koydum,onlarda 3 aylıklar onlarda vuruyorlar ne yapacağım bilmiyorum.
Bu konuda yol gösterebileceklerin yardımlarını rica ediyorum.
http://

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Rek dağılımı herçektende çok güzel maşallah.
Babası taciz eder doğal olarak.Aspur oranı fazla yemlerden verin,aspuru kırması kolaydır kolayca öğrenir.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
ayrı bir kafeste yere bolca beyaz darı dök o kendi kendine yeme işini halleder. beyaz darı yumuşaktır problem olmaz.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
aspur ve beyaz darı olur yavru için mamada verilebilir.

nemre_7889

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
ERDEM
selamlar.
öncelikle yavru muhteşem maşallah renk dağılımlarına bayıldım.
elinde daha büyük bi yavru varsa bu yavruyla aynı kafese koy. yerde kapta yem bırak kafese,o yavru yedikçe ona da öğretecektir yem kırmayı.ondan görerek öğrenecektir yavru.

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
merak etme baba biraz daha bakar, o sırada yavru yem kırmayı öğrenir. ancak yavru yuvaya girmemeli, dişi kıkanıp öldürebilir dikkat !

rood84

Üyemiz
Adı
reyhan
Soyadı
demir
Herkese yorumları için teşekkür ederim.Yavruyu mecburen babanın yanında bıraktım.Bir hafta olacak ama yem kırmayı beceremiyor çok tembel çıktı yavru  smileki  hala baba besliyor.

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
aslında o biliyor ama baba verdiği için kolayına geliyor. hazıra kim hayır der ki  ;)

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
en iyisini yapmışsınız babasının yanına koymakla yavruya yem kırmayı babası öğretir kendisi yem kırmayı öğrensede babasının baktığı gibi olmaz anne sütü gibi anne baba nekadar uzun süre bakarsa o kadar sağlıklı olur