İlk yumurta geldi :)

furkan oruc

Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
oruc
Arkadaşlar dun size yumurta belirtisimi diye konu açmıştım bugun ılk yumurta geldi ama yumurta fındık tanesını bıraz buyuklugunde ndn acaba buyuk olması gerekmıyormu ?

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Hadi hayırlı olsun kşu fazla rahatsız etmede 2 yumurtayı yaptıktan sonra kuluçkaya yatsın.. Normaldır..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yumurtanın boyutları dediğiniz gibi fındık tanesi kadar olması normal. Kuluçka 2. gün başla şimdilik yumurta mamasını kesin yavrular çıkınca her gün vermeye başlayın

furkan oruc

Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
oruc
teşekkürler cok sevındım poposu cok sıskın herhalde yarın cıkarcak fakat kanat dusmesı falan olmadı kusda

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Her kuşta belirgin bir şekilde kanat düşmesi olmaz zaten hepsi farklı belirtiler gösterir. Ben size demiştim yumurta var diye :)

furkan oruc

Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
oruc
evet teşekkürler ederim sizde olmasanız peki bugun cıkardı yumurtayı 2. yarın cıkarabılır mı ? yoksa 2 gun de bır mı

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
büyük ihtimal 1-2 gün sonra çıkar 2. yumurta ama 5 gün arayla çıkanlar da oluyor nadiren

furkan oruc

Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
oruc
benim kusun poposuna baktım şişdi.Ama daha bugun cıkardı nasıl oluyo dıye sasırdım birazda pislik yapısmıs herhalde poposuna

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
arka arkaya dizili olur yumurtalar yani neredeyse oluşumlarını tamamlamışken  döllenirler

furkan oruc

Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
oruc
şimdi baktımda ısıkda bos gözüküyor.birde poposuna pislik yapısmıs bıraz herhalde bir şey olurmu ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
popsundaki piliği ılık suyla bezi ıslatıp temizleyin yumurtanın boş gözükmesi normal yumurta çıktıktan 6. gün sonra baktığınızda damarları görürsünüz şimdi görünmez

furkan oruc

Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
oruc
Peki Teşekkürler Yardımlarınız için İkinci yumurta gelince tekrar yazarım buraya :)

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Hayırlı olsun kardeş. Yumurtalar normalde bugun yaptıysa yarından sonra tekrar yumurta yapıyor. Fakat benim yaşamış oldugum bi durumda var aynı gün 2 adet yumurta yapabiliyor. şuanda 3 çiftimde toplam 13. yumurtayı gördüm :) hayırlısı artık :)

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
rahat bırak kuşu yav bızıklayıp durma :) bosunu dolusunu boşver şimdilik:) hayırlı ugurlu olsun :)  alkisd