İLK YUMURTA HEYECANIM(KUŞ YUMURTAYI KIRDI)

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Mrb Ark. Dişi Kuşum İlk Yumurtasını Bıraktı Bu Benım İçin İlk Yumurta Size Bir Kaç Soru Sormak İstedim..

Kuşlarım Rahatsızdı Yumurta Beklemiyorudm Ben O Yüzden Yuvanın İçi Boştu Talaşta Koymak İstemedim Bit Yapar Diye Ne Koymamı Önerırsiniz Yumurladıktan Sonra Koymak Doğru Olurmu Bılmıyorum.. Kafes İçine Kuru Ot Atsam Kendisi İsterse Taşısa Olurmu Acaba?

Beslenme Açısından Bu Dönemde Ne Gibi Takviyeler Nelere Dikkat Etmem Gerek Yardımcı Olurmusunuz

İlk Yumurta Geldi Ama Çiftleşme Devam Ediyor Bu Normalmi?

Birde Yumurtanın Buyukluğü Nekdar Olmalı Normalı Nasıl Yani...Bna Sanki Biraz Ufak Gibi Geldi

Ark. Pazar Gunu Yumurtlayan Dişim Bugun Kontrol Amaclı Yuvaya Baktıgımda Yumurta Yuvada Yoktu Aşağıda Atmamış Kırıp Yediğini Düşünüyorum Neden Yapar Bunu Acemılık Olabılırmı??....Bır dıyer sorumda devamı gelırmı yumurtanın dışı yatmıyor şuanda yuvada?? :( :( :( :( :( :(
Teşekkürederim Herkese Yardımlarından Dolayı

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
hamster talaşını yavrular yumurtadan çıktıkdan sonra azar azar koyabilirsin.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
hayırlı olsun yavrular çıktıktan sonra talaş ekleyebilirsiniz

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Simdi duzeni bozma derim yukarida da yazildigi gibi yavrulardan sonra hamster talasi iyi olur :) hayirli olsun allah isteyen herkese nasip etsin

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
yavrular çıktıktan sonra koyabilirsiniz şimdi gerek yok.hayırlı olsun.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Öncelikle hayırlı olsun. Talaş bit yapar diye birşey yoktur. Rahatlıkla kullnabilirsiniz. Talaş bit yapıyor olsaydı işim gereği benim dükkanımın bitten geçilmez olması gerekirdi :) Mama verme sıklığınıda arttırmanız iyi olur

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Hayırlı olsun. yumurtalar çıktıktan sonra kum koyabilirsin. bu sıcaklarda serin tutar. Ama yaz ayında olduğumuz için kumu tavsiye ediyorum. kış ayları için uygun değildir.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Hayırlı olsun. yumurtalar çıktıktan sonra kum koyabilirsin. bu sıcaklarda serin tutar. Ama yaz ayında olduğumuz için kumu tavsiye ediyorum. kış ayları için uygun değildir.

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
Hayırlı olsun....

Benimde bir sorum var, bende talaş kalın diye talaşı eleyerek  toz talaş koydum yuvaya ancak geçen gün dişi yuvaya girdiğinde hapşıra hapşıra dışarı çıktı  :D :D zararlımı nası bi talaş olmalı
elemeden öncede kalın gibi gelmişti bana talaş,rahat edemez diye düşünmüştüm

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Faruk ŞANLI' Alıntı:
KUM DERKEN BİLDİĞİMİZ İNCE SIVA KUMUMU?

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
yumurtanın boyutu onemlı deıl senın yapman gereken artık kusları rahat bırakman bırak onlar gerekenlerı yapar  yemlerını sularını eksık etme yeter sadece yavrular  21 gun sonra cıkmaya baslayıca2 gun arayla ozaman mama yapar verırsın yavruların daha ıyı olması ıcın

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Sercan MIZRAKLI' Alıntı:
yumurtanın boyutu onemlı deıl senın yapman gereken artık kusları rahat bırakman bırak onlar gerekenlerı yapar  yemlerını sularını eksık etme yeter sadece yavrular  21 gun sonra cıkmaya baslayıca2 gun arayla ozaman mama yapar verırsın yavruların daha ıyı olması ıcın
saol sercan kardeş yumurtaı gördum hıç yaklaşmıyrum kafesee dışı sureklı yumurtada yatıyor gunde 1-2 sefer çıkıp geri grıyorr saol ılgın için

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
hadi hayırlı olsun
eğer kuşları rahat bırakırsan o yumurtalar 2 gün ara ile 7-8 i bulur;)