ilk yumurta

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
İsmail AKBAŞ' Alıntı:
genelde dişi kuş 2 veya 3 yumurtadan sonra kuluçkaya yatmaya başlar tam anlamıyla bunda bir sakınca yok yumurta doluysa inşallah yavrularınız çıkar
  Aynen katılıyorum.
  Dilerseniz, yumurtaları numaralandırabilirsiniz..

senelahmet

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Şenel
Yılmaz abi yumurtalar 6 tane oldu tecrübesiz olduğum için numaralandırmadım ama eğer ilk yumurta çıkıyorsa perşembe günü 15.05.2011 tarihli yumurta Allah'ın izniyle çıkıcak..

cemo413

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
Adıgüzel
YA ARKADAŞLAR BEN YENİ KAYIT OLDUM VE ÖZEL İLETİ NASIL ATACAM YARDIM EDEBİLİRMİSİNZ

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Sevgili Ahmet kardeşim, ilk yumurtaya düzenli yatmadıysada çıkar. Belkide 1. ve 2. yumurta aynı gün çıkacaktır. ilki Perşembe çıkmaz ise hemen umutsuzluğa kapılma lütfen..
    Bir de pek sık olmamakla birlikte bu durumla karşılaşılabiliniyor:
    İlk kuluçkaların ilk yumurtaları dişi kuşun tüm yıl boyunca depoladığı kalsiyum miktarının fazla oluşundan dolayı kalın kabuklu olabiliyor, böylelikle embriyonun bu kalın kabuğu kırması kolay olmuyor, embriyo 18+3 gün içerisinde ölebiliyor. Keşke ilk yumurtayı işaretleseydin.

Dilerim, sorunsuz bir kuluçka dönemleri olur.. İyi haberlerini beklerim/z..

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
İsmail AKBAŞ' Alıntı:
genelde dişi kuş 2 veya 3 yumurtadan sonra kuluçkaya yatmaya başlar tam anlamıyla bunda bir sakınca yok yumurta doluysa inşallah yavrularınız çıkar
+1