İLK YUMURTALAR ÇIKTI ANCAK!...

ugur05

Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
sönmez
arkadaşlar bir çift muhabbet kuşum 26.12.2012 taihinde ilk yumurtasını yaptı. Bugün itibariyle yumurta sayısı 3 e çıktı. Ancak; çiftim yaklaşık 6,5 aylık şimdididen yumurtlaması doğalmı, ilerde bir sorunla karşılaşabilirmiyim. Diyeceksiniz ki neden yuva taktın. Fazla ihtimal vermiyodum çünkü. Kafes içerisinde iki çiftim vardı iki çifte 6-6,5 aylık. Yumurta olunca şaşırdım çiftlerin birini başka kafese aldım. Yardımcı olurmusunuz lütfen...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
mamalarını kum ve  diğer  proteğin mineral vitaminlerini eksik etme  ve yumurtalardan yavru cıktıktan sonra yuvalık  içindeki talaşı yenile  ne zaman  aşırı kirli görürsen  bunu uygula ve yumurta doluluklarına bir  ara  bak...

ugur05

Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
sönmez
mama ve vitaminlerinde bir sıkıntı yok çok şükür. Yalnız kafes hagen vision olunca yuvasını da hagen aldım. Onun için içine talaş koyma gereği duymadım...

ugur05

Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
sönmez
:))) doğru sölüyon. Ama artık çok geç dişi kuş neredeyse yuvadan hiç çıkmıyor. Talaş koyamam.Artık hayırlısı bi aksilik olmaz inşallah.

ugur05

Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
sönmez
slm abi bu tazsiyeni unutmicam..ilk yavrudan sonra inşallah talaşı atacam. Aslında bunlardan yazru aldığıma sevindim. Çünkü erkek mubişi yaklaşık 1 aylıkken almıştım pet shoptan. Ancak ne kanatları vardı yani kopmuştu nede kuyruğu. Hatta kanadı yaralıydı sürekli kanıyodu. Bende bakarım dedim aldım. Şimdi maşallah hiç bir sorunu yok. Kanadı çok iyi. Yani emeğimin karşılığını verdi. eşiyle çok iyi anlaştı baya zaman geçsede aradan  sağolsun:)))

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
6 aylık kuşlar rahatlıkla eşe atılabilir sıkıntı olmaz
hayırlı olsun..