İlk yumurtam geliyor...

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
Sevgili abilerim kardeşlerim ilk yumurtam geliyor sanırım yaklaşık 1 haftadır dişi kuş yuvada konaklıyordu bende rahatsız etmedim biraz once baktım dişini poposunda bariz bi yumurta şişliği var ayrıca tüyde kalmamış inş. dolu cıkar yumurta 1 tanede olsa razıyım yeterki o heycanı yaşayayım :D

cemo413

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
Adıgüzel
arkadaşlar çiftime avi vit vitamin aldım toz şeklinde nsıl sizce iyi bir vitaminmi

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
cemo413' Alıntı:
arkadaşlar çiftime avi vit vitamin aldım toz şeklinde nsıl sizce iyi bir vitaminmi
Hadi hayırlı olsun...Bu vitaminide haftada  2 defa verebilirsin...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
gözün aydın hayırlı olsun inşallah yavrularında yumurtalarını görürsün

fıstık_mübişim

Yeni Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
CİCEĞEN
hayırlı olsun inşallah.bende beklemedeyim.dişi kızgınlık döneminde erkek eş almıştım çok aşırı derecede durgunluk vardı 1,5 ay kaldıkdan sonra değiştirmek zorunda kaldım.şimdi 2.erkek eşi.çok hareketli erkek kur yapıyorlar birbirlerine ama bir o kadar da kavga ediyorlar.bazen erkeğin yem yemesine bile izin vermiyor.. umut yok gibi..

jesstr

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.gkkyd.com
Adı
Özkan
Soyadı
Göktuna
Benim Dişide aynı 1-2 güne kadar ilk yumurtayi cikararir benimde ilk yumurtam olacak kismetse sanada bol yavrulu günler dilerim insallah sağlikli yavrular olur

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
cumartesi yumurta büyüklüğünün 3 te 1 kadar şişlik vardı şimdi hemen hemen tam yumurta şişliğne ulaşmıs durumda yumurtayı kac gün daha atmazsa sıkıntı olabilir_?
özkan göktuna' Alıntı:
Benim Dişide aynı 1-2 güne kadar ilk yumurtayi cikararir benimde ilk yumurtam olacak kismetse sanada bol yavrulu günler dilerim insallah sağlikli yavrular olur
sanada bol ve sağlıklı yavrular inş.

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
Biliyorum cok fazla yazı yazıyorum fakat bnm için bunlar ilk olduğu için heycanım cok fazla ve mutlulugum büyük.Köpek baktım balık baktım tavşan baktım elimden bir sürü balık yavrusu gecti fakat 07,06,2011 hayatımda ilk defa bir kuştan yumurta aldım. Bu işi yıllarını vermiş abilerim belki kızıyorlardır bana ama sizlerin sayesinde sizlerin verdiği bilgilerle ilk yumurtamı gördüm kuşlarımda herşey yolunda gözüküyor butun abilerime ve kardeşlerime teşşekkürler

jesstr

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.gkkyd.com
Adı
Özkan
Soyadı
Göktuna
hayırlı olsun kardeş bende heyecanla bekliyorum 2-3 güne kadar benimde ilk yumurtam gelir inşallah.