ilkyavrularımız aldık

Adı
metin
Soyadı
Oruç
Merhaba,

Yaklaşık 2 ay önce kuşlarımın fotoğraflarını ve hobi olarak muhabbet üretimi yapacağımı sizinle paylaşmıştım.Kuşlarım tüyden çıktılar bazıları yumurtladı ve sonunda ilk yavrularımızı aldık ;) Gerçekten yavruların büyüdüğünü görmek ve onları izlemek çok zevkli..İlk yavrularımın fotoğraflarını sizinle paylaşıyorum.
Herkeze bol yavrulu üretimler dilerim.

Adı
metin
Soyadı
Oruç
Merhaba Selahattin abi, tüy yolunma neden olur diğer yavrularmı yapıyor.Ne yapmam lazım abi.Dediğim gibi ilk yavrularım bilmediğim bir çok konu var.
tşk.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    İnşAllah, Tüy yolunmasından başka bir rahatsızlık değil dir..
    İnşAllah, Ebeveynler bir daha tüy yolmaz.. Hepsine Sağlıklı uzun bir ömür diliyorum..

Damned1131

Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
çelik
maşallah hocam inş daha güzel ve daha fazla yavrular alırsın. tüy yolma sorunu için de catosal %10 isimli ilacı ağızlarına 1 damla olmak şartıyla ayda sadece 5 gün kullanabilirsin. büyük ihtimal stres yapmışlar yuvaları da çok fazla açıp kapatmazsan eğer sorunun çözülecektir.

metkuy

Uzman Üyemiz
muhabbetciftligi' Alıntı:
Merhaba Selahattin abi, tüy yolunma neden olur diğer yavrularmı yapıyor.Ne yapmam lazım abi.Dediğim gibi ilk yavrularım bilmediğim bir çok konu var.
tşk.

Bu konu ile ilgili daha önce yazılmış yazılarda , tüy yolan dişinin dikkatini başka şeylere çekmek için yuvadaki talaşın değişimi önerilmişti. Forumdaki geçmiş konulara göz atarsan bulursun sanırım.

ilk yavrularınız hayırlı olsun , bol ve sağlıklı yavru almanızı dilerim.